Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Trondheim

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Ruoka- ja juomatarjoilu on tärkeä osa kokousta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia ateria- ja juomakokonaisuuksia, jotta kokouspäivänne on onnistunut.

Basic, Some Extra vai Let's Go Crazy?

Clarion Hotel & Congress Trondheim -hotellin kokousvieraana voit valita kolmen eri hinta- ja sisältötason väliltä: Basic, Some Extra ja Let's Go Crazy.

Räätälöity ruokaelämys

Voit itse valita ruoat ja juomat täysin mieltymyksesi mukaan. Kokeile esimerkiksi Basic-tasoa aamupäiväkahveille ja Let's Go Crazy -pakettia iltapäiväksi, tai päinvastoin. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy buffetlounas, kivennäisvesi ja kahvi.

Ravintolat

Hotellimme katutasossa sijaitseva Clarion Living Room on viihtyisä kohtaamispaikka sekä hotellivieraille että paikallisille. Astrum Grill & Raw Bar tarjoaa jännittävän makumaailman, joka on sekoitus klassista pohjoismaista keittiötä, amerikkalaista rustiikkia sekä hienostuneita aasialaisia makuja. Ravintola sijaitsee yhdeksännessä kerroksessa, ja sen yhteydessä on suuri 190 neliömetrin kattoterassi, jolta on upeat näkymät.

Varaa kokous

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tai varataksesi kokouksen puhelimitse
+47 73 92 55 11 tai sähköpostitse groups.cl.trondheim@strawberry.no

Sales Managers

Marlene Tande
marlene.tande@strawberry.no
Puhelin +47 481 86 961

Linda Helberg
linda.helberg@strawberry.no
Puhelin. +47 410 47 166

Liv Marit Maaø
liv.marit.maao@strawberry.no
Puhelin: +47 92 24 25 19

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.