Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Trondheim

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Suuri kokoustila suurilla valoilla ja suurilla näytöillä, Clarion Hotel & Congress Trondheimissa
  • Kokoustila Cosmos koululuokkamaisessa istuinjärjestyksessä, tuolien ja pöytien kera, Clarion Hotel & Congress Trondheimissa
  • Kokoustila Cosmos punaisella valaistuksella ja kullanvärisellä seinällä, Clarion Hotel & Congress Trondheimissa

Tervetuloa Norjan suurimpaan kokous- ja kongressihotelliin! Clarion Hotel & Congress Trondheimissa järjestät onnistuneen kokoukset, kongressit ja muut tapahtumat erikokoisille ryhmille upeassa miljöössä.

Kokous Trondheimissa

Teknologiapääkaupunki Trondheim on tunnettu innovatiivisesta ajattelutavastaan ja teknologiaosaamisestaan. Clarion Hotel & Congress Trondheim -hotelli tarjoaa mahdollisuuden järjestää suurempia kongresseja ja kokouksia kuin koskaan aikaisemmin.

Tilat

Hotellissamme on 18 kongressitilaa ja kokoushuonetta, helposti muunneltavissa oleva 1 400 neliömetrin monitoimiareena ja 1 030 neliömetrin kongressiaula. Hotellissamme on myös seurustelu- ja näyttelytiloja.

Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa kokousta. Herkullisen lounas- ja kahvitarjoilun laajan valikoiman ansiosta kokousvieraiden keskittymiskyky säilyy hyvänä ja energiataso korkeana koko päivän ajan.

Tapahtumat

Kickoff, after work, seurustelutilaisuus, hääillallinen, rippijuhlat tai taidenäyttely? Meillä on runsaasti kokemusta niin isojen kuin pienienkin tapahtumien järjestämisestä.

Varaa kokoushuoneita

Tiesitkö, että voit lähettää meille yksityiskohtaisen tiedustelun kokouksen varaamisesta? Tämän voit tehdä vierailemalla 'Kokoukset ja tapahtumat' -sivullamme.

Varaa kokous

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja varausmahdollisuuksista puhelimitse
+47 73 92 55 11 tai sähköpostitse groups.cl.trondheim@strawberry.no

Sales Managers

Marlene Tande
marlene.tande@strawberry.no
Puhelin: +47 481 86 961

Linda Helberg
linda.helberg@strawberry.no
Puhelin: +47 410 47 166

Liv Marit Maaø
liv.marit.maao@strawberry.no
Puhelin: +47 92 24 25 19

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.