Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Trondheim, Norja

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norja

Clarion Collection Hotel Grand Olavissa voi aistia kaikkien hotellissa asuneiden muusikoiden tunnelman. Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa Olavshallenin kanssa. Fika ja iltapala sisältyvät hintaan.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,5
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Grand Olaviin. Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin – sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä etsimääsi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin muu vierailuusi liittyvä asia, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Löydät hotellin alapuolelta julkisen pysäköintihallin, joka on nimeltään Olavskvartalet P-hus. Pysäköinti on mahdollista, mikäli paikkoja on vapaana. Pysäköintihallista pääsee hissillä suoraan hotelliin. Sisäänajo pysäköintihalliin tapahtuu Fjordgata 1:n ja Fjordgata 3:n välistä. Paikkoja ei voi varata etukäteen, ja kaikki maksut suoritetaan suoraan pysäköintihallissa. Lähistöllä on myös muita pysäköintihalleja: Trondheim S P-hus ja Ola Brun Parkeringshus.

Käteisetön hotelli

Clarion Collection Hotel Grand Olav on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Huonetason korotus

Hotellissamme sinulla on mahdollisuus huonetason korotukseen, huonevaraustilanteesta riippuen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös tässä asiassa.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Voit pyytää sisäänkirjautumistiedot vastaanotosta.

Myöhäinen check-out

Jos haluat kirjautua ulos hotellista myöhemmin, sinulla on siihen mahdollisuus huonevaraustilanteen mukaan. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Löytötavarat

Säilytämme löytötavaroita kolmen kuukauden ajan.

Poikkeuksia aukioloajoissa

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme! Tavoitat meidät puhelimitse numerosta: +47 73 80 80 80 tai sähköpostitse osoitteella: cc.grand.olav@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Fika

Maanantai - sunnuntai: 15.00 - 17.00

Iltapala

Maanantai - Sunnuntai: 18.00 - 20.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.