Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tromssa, Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Skybar ja Living Room tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, joka tarjoaa ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Hotel® The Edge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel The Edge -hotelliimme! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivomme, että löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Jos saavut autolla, suosittelemme pysäköimään Fjellparkeringen-pysäköintialueelle, joka sijaitsee noin sadan metrin päässä hotellista. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi lisätietoja pysäköinnistä ja pysäköintimaksuista.

Matkatavaroiden säilytyshuone

Hotellissamme on matkatavaroiden säilytyshuone, johon voit jättää laukkusi ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa on käytettävissä maksuton langaton internet-yhteys. Sisäänkirjautumiskoodin saat vastaanotosta, voit myös kirjautua sisään Strawberry -jäsennumerollasi. Helppoa ja nopeaa!

Kuntosali ja treeni

Haluatko treenata? Voit kuntoilla monella eri tavalla, niin sisällä kuin ulkonakin hotellin välittömässä läheisyydessä. Vieraamme voivat treenata ilmaiseksi Feel 24 -kuntoilukeskuksessa, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä hotellilta. Ota yhteyttä hotellin vastaanottoon saadaksesi lisätietoja tästä.

Pesulapalvelu

Haluaisitko matkustaa vähemmällä matkatavaramäärällä? Se onnistuu  hotellissamme on pesulapalvelu. Jätä pyykkisi vastaanottoon kello 08:30 mennessä ja saat sen puhtaana takaisin samana päivänä.

Arvotavaroiden säilytys

Useimmissa hotellihuoneissamme on tallelokero, jossa voit säilyttää arvotavaroitasi yöpyessäsi hotellissamme. Myös vastaanotosta löytyy tallelokeroita.

Kopiointi

Tarvitsetko kopioita tärkeistä asiakirjoista? Autamme sinua mielellämme kongressivastaanotossa.

Nosta vierailusi seuraavalle tasolle

Juhlitko jotakin erityistä tai haluatko vain saada tavallista ylellisemmän vierailun? Tilaa etukäteen jotain hyvää VIP-menultamme.

Myöhäinen uloskirjautuminen

Haluatko pitää huoneen hieman pidempään? Tarjoamme myöhäisen uloskirjautumisen lisämaksua vastaan, mikäli meillä on vapaita huoneita. Voit myös varata aikaisemman sisäänkirjautumisen.

Puuttuuko jotakin?

Unohditko jotakin pakatessasi? Ei huolta  vastaanotosta löytyy lähes kaikki tarvittava: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa, shampoota, hoitoainetta, vartalovoidetta, kenkävoidetta ja ompelusettejä. Kaipaatko jotakin, mitä meillä ei ole varastossa? Autamme halutessasi sen hankkimisessa.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel The Edge on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varausten puhelimitse: +47 77 66 84 00 tai sähköpostitse: cl.theedge@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07.00 - 10.00
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

The Social Bistro & Bar

Maanantai - sunnuntai: 16:00 - 22:00

Pöytävaraukset voi tehdä täältä.

Aukioloajat baari

Skybar

Torstai: 17:00 - 00:00
Perjantai - lauantai: 17:00 - 01:00

Living Room Bar

Maanantai - lauantai: 12:00 - 00:00
Sunnuntai: 15:00 - 00:00

 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.