Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel With Tromssa ,  Norja

Clarion Collection® Hotel With

Tromssa,  Norja

Tervetuloa merelliseen Clarion Collection Hotel Withiin, Tromssan keskustaan. Hotellimme sijaitsee laiturialueella, ja monista huoneista on taianomainen näköala vuorille ja Jäämerenkatedraalille. Aamiainen ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel With 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Withissä asuessasi voit eläytyä Tromssan merenkulun historiaan. Nauti kauniista maisemista satamaan, merelle ja Jäämerenkatedraalille.

Sijainti

Clarion Collection Hotel With sijaitsee keskustassa, aivan satamalaiturin vieressä, Tromssan satamassa. Nauti hotellista avautuvasta taianomaisesta näköalasta sataman, meren, laivojen, vuorten ja Jäämerenkatedraalin ylle. Nurkan takana on Storgatan lukuisine kauppoineen, ravintoloineen ja kahviloineen. Hotellimme läheisyydessä sijaitsevat lisäksi Tromssan suosituimmat nähtävyydet, kuten Tromssan kasvitieteellinen puutarha, Jäämerenkatedraali, köysirata ja historiallinen alue Skansen. Täältä voit lukea lisää Tromssasta.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Iltapäivisin tarjoilemme fikan, ja illalla vuorostaan iltapalan – kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa.

Aulabaari

Aulaabarissamme voit rentoutua kahvin ja teen parissa, silloin kun sinulle sopii. Täältä voit myös ostaa lasillisen viiniä tai kylmän oluen, sekä pienempiä ruoka-annoksia ja erilaisia snacksejä.

Merellinen sisustus

Hotellin arkkitehtuuri on saanut inspiraatiota vanhoista venevajoista, jotka aikaisemmin hallitsivat Tromssan sataman ilmettä. Sisustuksessa on merellisiä yksityiskohtia, kuten laivakelloja, laivan lattialankkuja ja muita esineitä, jotka muistuttavat seudun historiasta merellisenä keskuksena.

Historia

Hotelli on nimetty Hans Rudolf Within mukaan, joka oli uranuurtajakapteeni TFDS-varustamossa (Troms Fylkes Dampskribsrederi). Vuonna 1867 hänestä tuli Tromsø-höyrylaivan ensimmäinen kapteeni. Within ansiosta kaupunki sai säännöllisen linjaliikenteen.

Kokoushuoneet

Hotellissamme on kolme kokoushuonetta, kaksi pienempää ja yksi suurempi. Lue lisää kokoushuoneista ja kokousmahdollisuuksista täältä.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastomme sijaitsee ylimmässä kerroksessa, ja sieltä on taianomainen näköala satamaan, Jäämerenkatedraalille ja köysiradalle. Voit rentoutua perinteisen saunan ja höyrysaunan lämmössä tai nauttia raikkaista juotavista.

Spa

Clarion Collection Hotel Within naapurissa, vain 50 metrin päässä, on täyden palvelun spa sinulle, joka kaipaat rentoutumista ja hemmottelua. Hotellivieraamme saavat 10 % alennusta.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 77 66 42 00
  • Faksi: +47 77 68 96 16
  • Sähköposti: cc.with@strawberry.no
  • Yritystunnus: 950 087 293
  • Sjøgata 35 -37 9291 Tromssa , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Stakkevollan-pysäkille.

Tromssan lentokentältä, Langnes

Lentokenttäbussi pysähtyy 200 metrin päässä hotellilta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Tromsø Taxi, puhelin +47 03011.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel With

Hotellihuoneiden määrä

76 kpl - 145 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

3 kpl – enimmäiskapasiteetti 50 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Tromssan lentokenttä, Langnes: 5 km, noin 15 minuuttia autolla

Etäisyys bussipysäkille

Stakkevollan-pysäkki: 15 minuutin kävely

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.