Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel With Tromssa ,  Norja

Clarion Collection® Hotel With

Tromssa,  Norja

Tervetuloa merelliseen Clarion Collection Hotel Withiin, Tromssan keskustaan. Hotellimme sijaitsee laiturialueella, ja monista huoneista on taianomainen näköala vuorille ja Jäämerenkatedraalille. Aamiainen ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel With 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,9
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel With

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Withissä yöpyessäsi voit eläytyä Tromssan merenkulun historiaan. Nauti kauniista maisemista satamaan, merelle ja Jäämerenkatedraalille.

Sijainti

Clarion Collection Hotel With sijaitsee keskustassa, aivan satamalaiturin vieressä, Tromssan satamassa. Nauti hotellista avautuvasta taianomaisesta näköalasta sataman, meren, laivojen, vuorten ja Jäämerenkatedraalin ylle. Nurkan takana on Storgatan lukuisine kauppoineen, ravintoloineen ja kahviloineen. Hotellimme läheisyydessä sijaitsevat lisäksi Tromssan suosituimmat nähtävyydet, kuten Tromssan kasvitieteellinen puutarha, Jäämerenkatedraali, köysirata ja historiallinen alue Skansen. Täältä voit lukea lisää Tromssasta.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Iltapäivisin tarjoilemme fikan, ja illalla vuorostaan iltapalan – kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa.

Aulabaari

Aulaabarissamme voit rentoutua kahvin ja teen parissa, silloin kun sinulle sopii. Täältä voit myös ostaa lasillisen viiniä tai kylmän oluen, sekä pienempiä ruoka-annoksia ja erilaisia snacksejä.

Merellinen sisustus

Hotellin arkkitehtuuri on saanut inspiraatiota vanhoista venevajoista, jotka aikaisemmin hallitsivat Tromssan sataman ilmettä. Sisustuksessa on merellisiä yksityiskohtia, kuten laivakelloja, laivan lattialankkuja ja muita esineitä, jotka muistuttavat seudun historiasta merellisenä keskuksena.

Historia

Hotelli on nimetty Hans Rudolf Within mukaan, joka oli uranuurtajakapteeni TFDS-varustamossa (Troms Fylkes Dampskribsrederi). Vuonna 1867 hänestä tuli Tromsø-höyrylaivan ensimmäinen kapteeni. Within ansiosta kaupunki sai säännöllisen linjaliikenteen.

Kokoushuoneet

Hotellissamme on kolme kokoushuonetta, kaksi pienempää ja yksi suurempi. Lue lisää kokoushuoneista ja kokousmahdollisuuksista täältä.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastomme sijaitsee ylimmässä kerroksessa, ja sieltä on taianomainen näköala satamaan, Jäämerenkatedraalille ja köysiradalle. Voit rentoutua perinteisen saunan ja höyrysaunan lämmössä tai nauttia raikkaista juotavista.

Spa

Clarion Collection Hotel Within naapurissa, vain 50 metrin päässä, on täyden palvelun spa sinulle, joka kaipaat rentoutumista ja hemmottelua. Hotellivieraamme saavat 10 % alennusta.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 77 66 42 00
  • Faksi: +47 77 68 96 16
  • Sähköposti: cc.with@strawberry.no
  • Yritystunnus: 950 087 293
  • Sjøgata 35 -37 9291 Tromssa , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Stakkevollan-pysäkille.

Tromssan lentokentältä, Langnes

Lentokenttäbussi pysähtyy 200 metrin päässä hotellilta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Tromsø Taxi, puhelin +47 03011.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel With

Hotellihuoneiden määrä

76 kpl - 145 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

3 kpl – enimmäiskapasiteetti 50 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Tromssan lentokenttä, Langnes: 5 km, noin 15 minuuttia autolla

Etäisyys bussipysäkille

Stakkevollan-pysäkki: 15 minuutin kävely

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.