Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tønsberg, Norja
  • Kuntosali ja lähikuva kuntoiluvälineistä, Quality Hotel Tønsbergissä
  • Kuntosali vapailla painoilla, pilates-palloilla ja juoksumatoilla, Quality Hotel Tønsbergissä

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norja

Quality Hotel Tønsberg on moderni perhe- ja konferenssihotelli, jonka uniikki arkkitehtuuri sulautuu kauniisti ainutlaatuiseen merelliseen ympäristöön.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Tønsberg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kaipaatko hieman enemmän tilaa tai ripauksen ylellisyyttä vierailuusi? Hotellihuonevalikoimastamme löydät niin Juniorisviittejä, sviittejä kuin perhehuoneitakin. 

Sviitit ja Juniorisviitit

Hotellimme sviitit ja Juniorisviitit ovat kooltaan 23-40 m² ja koostuvat erillisestä makuu- ja olohuoneosasta. Makuuhuone on varustettu 180 cm leveällä parivuoteella. Lisäviihtyisyyttä sviitteihin tuovat istuinryhmä, työpiste, minibaari ja kahvikone. Kylpyhuoneessa on kylpyamme. Sviittimme sijaitsevat hotellin etupuolella tarjoten kauniin näköalan yli Tønsbergin kanavan.

Perhehuoneet

Perhehuoneemme ovat kooltaan noin 21 m². Huoneessa on 180 cm leveä parivuode tai kaksi erillistä 120 cm leveää vuodetta, sekä ekstravuoteita. Lisäviihtyisyyttä perhehuoneeseen tuovat nojatuoli, työpiste, sohvapöytä sekä vedenkeitin teen ja kahvin valmistukseen. Kylpyhuoneessa on kylpyamme.

Varaa

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Lisätiedot, sekä sviittien, Juniorsviittien ja perhehuoneiden varaukset, ota ystävällisesti yhteyttä meihin puhelimitse numerossa +47 33 00 41 00 tai sähköpostitse osoitteessa q.tonsbarg@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.