Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norja

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norja

Clarion Hotel Stavanger on persoonallinen hotelli keskellä Stavangerin kulttuuria ja viihdettä. Hotellilta avautuu uskomaton vuonomaisema ja se on oikea paikka sinulle, joka etsit tavallisesta poikkeavaa hotellikokemusta.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Stavanger

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel® Stavanger sijaitsee eläväisen, aktiivisen vestlantilaisen kaupungin keskustassa. Täällä olet vain lyhyen matkan päässä kaikesta kaupungin tarjonnasta, ja kaupungin syke ulottuu myös hotellin sisäpuolelle baareineen, ravintoloineen ja elämyksineen.

Sijainti

Clarion Hotel® Stavanger sijaitsee ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä kaupoista, ravintoloista ja museoista. Täältä löytyy monia jännittäviä katuja, joilla ei väsy kävelemään ja tutustumaan. Joitakin niistä ovat Sjøhusrekken, vanhan Stavangerin lukemattomat kävelykadut ja ”Fargegata”. Kulinaristisia kohokohtia ja laatua niin raaka-aineiden kuin ravintoloiden osalta ei puutu, sillä kaupunki on saanut tunnustusta niin kansallisilta gastronomian asiantuntijoilta kuin Michelin-oppaassa. Merenelävät, lammas, vihannekset ja hedelmät ovat kaikki peräisin paikallisilta tuottajilta, ja voit nauttia niistä maailmanluokan ravintoloissa. Stavangerissa, kulttuuripääkaupungissa, järjestetään vuosittain yli 30 festivaalia. Niihin kuuluu myös heinäkuun lopulla järjestettävä Pohjoismaiden suurin ruokafestivaali, johon osallistuu seudulla yli 200 000 vierasta. Vuoristovaelluskohteet, kuten Preikestolen ja Kjerag kauniissa Lysevuonossa, ovat puolestaan itsestään selviä paikkoja kaikille, jotka haluavat lähteä kauemmas ydinkeskustasta.

Aikaa ja unta  uutta ylellisyyttä

Hotellissa on 249 huonetta, suuri kongressiosasto ja persoonallinen, kutsuva ilmapiiri. Täällä voit levätä vuoteessa, jossa lepoon ja rauhaan suhtaudutaan vakavasti. Kun olet valmis uusia seikkailuja varten, voit vain valita  ne odottavat aivan oven ulkopuolella, ravintolassamme tai Espier Skybarissa. 

The Social Stavanger – Bar & Bistro

Hotellin The Social -ravintolassa tarjoilemme klassisia bistroannoksia modernilla otteella. Etsitpä sitten jotakin pientä syötävää tai kunnollista ateriaa, meiltä löytyy jotakin jokaiseen makuun. Hotellin 14. kerroksesta löydät Espierin, kaupungin uuden näköalapaikan. Skybaari tarjoaa upean panoraamanäkymän Stavangeriin, samalla kun voit nauttia laadukkaasta, maistuvasta lasillisesta.

Kuntoilu 

A run with a view! Hotellin 14. kerroksesta löytyy täysin varusteltu kuntoilutila, jossa voit lähteä juoksulenkille ennen aamiaista yhtä aikaa auringonnousun kanssa. Voimme suositella myös lenkkeilyä aikaisin aamulla Stavangerin katuja ja kujia pitkin tai puistoissa.

Tervetuloa Clarion Hotel® Stavangeriin – eläväiseen tapaamispaikkaan Stavangerissa!

Yhteystiedot

  • Arne Rettedals gate 14 4008 Stavanger , Norja

Löydä hotellille

Stavangerin lentokentältä, Sola

Lentokenttäbussi pysähtyy pyynnöstä hotellin edustalla.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Randaberg Taxi sekä
Stavanger Taxi.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Stavanger

Hotellihuoneiden määrä

249 kappaletta – 498 vuodetta

Kokoustilojen määrä

10 kappaletta – maksimikapasiteetti 950 osallistujaa

Etäisyys lentokentältä

Stavangerin lentokenttä, Sola: 15 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Stavangerin bussi- ja junaterminaali: 200 m
Hamnen Vågen: 150 m

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.