Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Son Spa

Son,  Norja

Moderni ja näyttävä Son Spa on yksi Norjan suurimmista Spa-hotelleista. Hotellimme sijaitsee meren äärellä, kävelymatkan päässä keskustasta. Koe merellisen historian värittämä ilmapiiri matkustaessasi liikematkalla, perheen tai ystävien kesken.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Laatuaikaa rakkaittesi kanssa? Lämpimästi tervetuloa Son Spa & Resort hotelliin - ainutlaatuiseen merelliseen tunnelmaan!

Ota taukoa arjesta

Usein niin hektinen arki syö voimavarojamme, ja monesti tuntuu siltä, että aika ei riitä mihinkään – rentoutuminen ja ajanvietto perheen kanssa on vain kaukainen haave. Kun arki tuntuu painavan päälle, on aika pakata laukut ja suunnata meille viikonlopun viettoon. Viikonloppuloma perheen kanssa luonnonkauniissa maisemassa, kotoisassa hotellissamme, on erinomainen vaihtoehto viettää laatuaikaa perheen tai ystävien kanssa, ja ammentaa uutta energiaa arjen haasteisiin.

Perheen kanssa

Laatuajan viettäminen perheen ja ystävien kanssa vahvistaa perhesiteitä ja ystävyyttä ja luo mukavia yhteisiä hetkiä, jotka muistetaan pitkään. Hotellimme merellinen ympäristö, ylellinen spa-miljöö, hyvä ruoka ja juoma, sekä monet hauskat aktiviteetit tarjoavat ainutlaatuiset puitteet viihtyisään ja ikimuistoiseen lomaan yhdessä perheen, ystävien ja läheisten kanssa. Miltä kuulostaisi veneily- tai kalastusretki saaristossa, ylellinen spa-elämys, hieronta tai kajakilla melonta? Voitte myös yksinkertaisesti nauttia kauniista aurinkoisesta päivästä verannallamme tai ulkoporealtaassa, raikkaassa meri-ilmassa. Eikö kuulostakin ihanalta?

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47-64 98 48 00 tai sähköpostitse osoitteessa son.booking@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.