Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norja

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norja

Quality Airport Hotel Stavanger on moderni kokoushotelli, joka sijaitsee keskellä maaseudun idylliä, lähellä Stavangerin lentoasemaa, Solaa. Hotelliin mahtuu 950 henkilöä ja hotellista löytyy ravintolakonsepti The Social Bar & Bistro.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Airport Hotel Stavanger

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Airport Hotel Stavangerin keskiössä eivät olet vain kokoukset – pyrimme tarjoamaan myös erinomaista ruokaa ja juomia. Siksi tarjoamme useita hyviä vaihtoehtoja vieraillemme.

Q-Zone

Q-Zone on eläväinen kokoontumispaikka, jonne vieraamme voivat kerääntyä viettämään viihtyisää iltaa. Q-Zone sijaitsee 1. kerroksessa, baarin vieressä, ja on avoinna ympäri vuorokauden. Siellä voit seurustella perheen, ystävien tai kollegoiden kesken pöytäcurlingin ja foosballin parissa. Lainaa ilmaiset välineet pöytäcurlingia ja foosballia varten vastaanotosta. Tilassa on useita istuinryhmiä, joissa voitte rentoutua ja nauttia aivan vieressä sijaitsevan baarin maistuvista juomista. Mikä olisikaan parempaa ajanvietettä kuin kollegoihin tutustuminen jännittävien FuelBox-korttiemme avulla? Taustalla soi rauhallinen, viihdyttävä musiikki, ja baarista on ostettavissa juomia ja naposteltavaa.

Lounas

Emme häpeä sanoa, että meillä on seudun paras lounasbuffetti. Löydät siitä lähes kaikkea, mitä toivoa voit. Jos osallistut kokoukseen, hyvä lounas voi olla erityisen tärkeä, jotta voisit ladata akkusi loppupäivää varten.

Välipalat ja kahvi

Joskus aika lounaan ja päivällisen välillä menee aivan liian hitaasti. Ratkaisu on usein pieni tauko ja jotakin pientä naposteltavaa. Tarjoamme kahvia ja pikkupurtavaa, jos näin haluatte.

Sunnuntaibuffetti

Upea sunnuntaibuffettimme on tunnettu koko lähiympäristössä! Joka sunnuntai kello 12:30–16:00 katamme esille suuren buffettimme, jossa on tarjolla kylmiä ja lämpimiä ruokia, hedelmiä ja jälkiruokia. Kaikki lapset ovat tervetulleita leikkihuoneeseemme, jossa on tarjolla aktiviteetteja, elokuvia ja pelejä. Ihana sunnuntai koko perheelle!

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Sunnuntaibuffetti

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: 12.30 - 16.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.