Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Sarpsborg, Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sarpsborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  Me Superlandissa olemme ylpeitä siitä, että meillä on Norjan ensimmäinen konsepti-uintikauppa. Teemme yhteistyötä KnottSwim-tuotemerkin kanssa, joka on australialaisen Zoggs-tuotemerkin norjalainen jälleenmyyjä. Zoggsin tuotevalikoimaan kuuluu kattava valikoima uimalaseja, uima-asuja ja varusteita koko perheelle.

  Uima-asut

  Valikoimassamme on erilaisia uima-asuja useissa eri väreissä naisille ja miehille. Meillä on myös asuja lapsille, kaikissa eri ko’oissa, vauvoista nuoriin. Tervetuloa ostoksille!

  Uimalaseja ja uintitarvikkeita

  Tuotevalikoimassamme on myös uima-laseja useissa eri hintaluokissa, 70 NOK–250 NOK. Lisäksi valikoimastamme löytyy kellukkeita 0–12-vuotiaille, uimarenkaita, korvatulppia, uimalakkeja, uimavaippoja, sukellusleikkikaluja ja paljon muuta mukavaan päivään koko perheelle Badeland-vesipuistossa.

  Aukioloajat

  Maanantai, keskiviikko, perjantai: 06.00 - 22.00
  Tiistai, torstai, lauantai: 09.00 - 22.00
  Sunnuntai: 09.00 - 20.00

  Saat jopa 25% alennusta!

  Ei kiitos!

  Yritä uudelleen

  Saat jopa 25% alennusta!
  Kiitos tilauksesta!

  Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

  3.2.11.002 22
  Varauskoodi

  Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

  Tallenna

  Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

  Valitut huoneet

  huone Poista huone

  Lisää huone
  Varauskoodi

  Varauskoodi on nyt lisätty.

  Please note

  Your session will be ended

  Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.