Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sarpsborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Superlandiin! Täällä hauskojen aktiviteettien parissa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Täällä syntyy ikimuistoisia elämyksiä! Superland-liput voi ostaa hotelliyöpymisen yhteydessä, lisämaksua vastaan.

HUOM: sunnuntaista 25.2. alkaen perjantaihin 1.3. asti minigolf on suljettu kunnostustöiden vuoksi.

Hinnat

Badeland: 125 NOK per henkilö (yli 3-vuotiaat)
Badeland + Superland: 150 NOK per henkilö (yli 3-vuotiaat) 

Talo täynnä iloa ja riemua

Superland on sisätiloissa oleva aktiviteettikeskus, jossa riittää tekemistä ja kokemista aamusta iltaan. Lisäksi alueella on seikkailuvesipuisto Badeland. Näiden keskellä sijaitsee Café Sulten -kahvila. Voit viettää päivää joko Superlandissa erilaisten hauskojen aktiviteettien parissa tai yhdistää riemuun Badeland-vesipuiston seikkailut. Molemmilla alueilla on runsaasti tekemistä ja kokemista niin isommille kuin pienemmille lapsille. Superland toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat, kokousvieraat kuin sinutkin, joka haluat tulla viettämään hauskaa päivää ystävien tai perheen kanssa.

Lasten Labyrintti

Kaikkein pienimmät viihtyvät Lasten Labyrintissä, leikkien ja tutkien – yksin tai yhdessä vanhempien kanssa. Lasten Labyrintti on osa Superlandia ja täällä viihtyvät kaikenikäiset lapset. Täällä leikki ei lopu kesken, on aika heittäytyä seikkailuun!

Minigolf

Superlandissa voi pelata minigolfia ympäri vuoden miellyttävässä lämpötilassa. Minigolfrata koostuu yhdeksästä reiästä ja erilaisista vaikeustasoista. Mukavaa aktiviteettia koko perheelle. Perhelipun hinta: alkaen 100 NOK.

Café Sulten

Leikin ja aktiviteettien lomassa ehtii tulla nälkä ja nälkäisenä ei ole mukavaa. Superlandin omassa kahvilassa, Cafè Sultenissa, voi tilata herkullista välipalaa, salaatteja, pizzaa, ranskalaisia ja hampurilaisia – sekä lasten että aikuisten suosikkeja!

Syntymäpäivät Superlandissa

Superland on täydellinen valinta syntymäpäiväjuhlien viettoon! Valitse jokin neljästä erilaisesta syntymäpäiväpaketista ja kutsu kaikki ystäväsi viettämään ratkiriemukasta synttäripäivää kanssasi!

Aukioloajat Superland ja Badeland

Aukioloajat – Superland:
Superland ja Badeland  normaalit aukioloajat

Maanantai, keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai: 09:00 - 21:00
Tiistai: 06:00 - 21:00 
Sunnuntai: 09:00 - 18:00

Café Sulten  normaalit aukioloajat

Maanantai - perjantai: 16:00 - 20:00 
Lauantai: 12:00 - 20:00
Sunnuntai: 12:00 - 17:00

Jokaisen loma-ajan viimeisenä päivänä aukioloaika on sama kuin sunnuntaina.
HUOM: Loma-aikoina ja juhlapyhinä aukioloaikamme ovat poikkeavat. Ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi juhlapyhien ja loma-aikojen aukioloaikoja.

Liput Superland

Liput Superlandiin ostetaan hotellin vastaanotosta tai suoraan Superlandista. 

Yhteydenotto

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 69 10 16 00 tai sähköpostitse osoitteessa superland@strawberry.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.