Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norja

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norja

Quality Hotel Residence on vastaremontoitu kokoushotelli Sandnesin keskustassa, 15 minuutin etäisyydellä Stavanger Sola -lentokentältä. Hotellin 12 kokoustilan kapasiteetti on 650 osallistujaa. Hotellin naapurista löytyy ostoskeskus sekä elokuvateatteri.

Quality Hotel™ Residence 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Paljon elämyksiä ja erilaisia tilaisuuksia

Meillä täällä Quality Hotel Residence Sandnesissa on pitkä kokemus häiden, kastetilaisuuksien ja muiden tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä. Tarjoamme mielellämme tilamme teidän käyttöönne. Täältä voit lukea lisää tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä meillä.

Räätälöity menu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Häämenumme on vaihteleva ja se vastaa kaikkia toiveita. Jos sinulla on mielessäsi jotakin, mitä meiltä ei löyty, tai jokin erityistoive, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kokeneet kokkimme ja tarjoilijamme tekevät kaikkensa tarjotakseen teille mahdollisimman täydellisen päivän.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.