Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Clarion Hotel® Oslo Airport

Gardermoen,  Norja Tilapäisesti suljettu 01.07.24 - 10.08.24

Clarion Hotel® Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä lentokenttäbussilla. Hotellissa on asiantunteva henkilökunta ja 40 monikäyttöistä kokoustilaa.

Clarion Hotel® Oslo Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Oslo Airport

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel® Oslo Airport on Norjan toiseksi suurin kokoushotelli, joka sijaitsee vain kahdeksan minuutin päässä Oslon Gardermoenin lentoasemalta. Hotelli tarjoaa 45 joustavaa kokoushuonetta, joissa on tilaa yhteensä jopa 8 000 osallistujalle.

Kahdeksan minuutin päässä muusta maailmasta

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Clarion Hotel® Oslo Airport sopii täydellisesti sekä lyhyeen hotellivierailuun että kokouksen järjestämiseen, tulitpa mistä päin maailmaa tahansa. Lue lisää Oslo Airportista täältä. Hotellistamme käsin pääset tutustumaan Norjan upeaan pääkaupunkiin nopeasti. Matka lentoasemalta Oslon keskustaan kestää pikajunalla vain 19 minuuttia. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Jos haluat tutustua hotelliin tarkemmin, napauta tästä päästäksesi 360 asteen esittelyyn.

The Qube

HSMAI on nimennyt The Quben ”Parhaaksi suurareenaksi” peräti kaksi kertaa. Rakennus on kooltaan 13 000 neliömetriä ja soveltuu erinomaisesti monipuolisiin tilaisuuksiin, kuten messuihin, tapahtumiin, kokouksiin ja kongresseihin. The Qube -kongressikeskuksessa on tilaa 6 000 kokousvieraalle ja 4 500 illallisvieraalle.

Tavallista parempi kokoustilaisuus

Yhtenä Norjan suurimmista kokoushotelleista meillä on paljon kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Hotellissamme voit järjestää kokousten, suurten kongressien ja messujen lisäksi myös pienemmät tapahtumat, kuten joulupäivälliset, yrityksen kickoff-tilaisuudet, häät ja näyttelyt. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua tilaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Me huolehdimme siitä, että tilaisuutesi ylittää kaikki odotukset.

Suuri mutta henkilökohtainen hotelli

Hotellimme suuresta koosta huolimatta haluamme korostaa olevamme myös henkilökohtainen hotelli. Henkilöstömme tarjoaa henkilökohtaista palvelua, ja otamme mielellämme vastuun tilaisuuden kokonaisjärjestelyistä. 435 valoisaa ja moderrnia hotellihuonettamme varmistavat, että kaikki vieraat saavat hyvät yöunet ja viihtyisän vierailun.

Ravintola ja baari

Hotellistamme löytyy viihtyisien hotellihuoneiden ja modernien kokoustilojen lisäksi ravintola ja baari. Täällä tarjoilemme runsaan aamiaisbuffetin sekä herkullisen lounaan ja illallisen. Hotellimme baarissa voit halutessasi rentoutua hyvän drinkin parissa. À la carte -ravintolamme The Social Bar & Bistro tarjoaa klassisia ja maukkaita ruoka-annoksia.

Kuntosali ja rentoutuminen

Miltä kuulostaisi treeni ennen aamiaista tai rentouttava saunahetki pitkän päivän päätteeksi? Tervetuloa Clarion Hotel® Oslo Airport -hotellin kuntosalille ja rentoutumisosastolle.

Esteettömät huoneet

Hotellimme tarjoaa esteettömiä huoneita, jotka on suunniteltu palvelemaan liikuntarajoitteisia ja pyörätuolilla liikkuvia vieraitamme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja esteettömistä huoneista ja tiloista.

Yhteystiedot

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norja

Löydä hotellille

Juna

Lentokenttäjuna (pikajuna) Oslon päärautatieasemalta (Oslo S) Oslon Gardermoenin lentokentälle.

Lentokenttäbussi S44 kulkee hotellin ja lentoaseman välillä. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi voimassa olevan aikataulun tai katso ajat Vy-sovelluksesta. Liput ostetaan Vy-sovelluksessa tai bussissa, hinta 80 NOK per henkilö ja matka.

Oslon Gardermoenin lentokentältä hotellille

Reittibussi, ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi tietoa voimassa olevasta aikataulusta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Øvre Romerike Taxi, puhelin 03550.

Tietoja hotellista Clarion Hotel® Oslo Airport

Hotellihuoneiden määrä

435 kpl - 789 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

45 kpl – enimmäiskapasiteetti 8000 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 8 minuuttia bussilla/taksilla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.