Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

THE THIEF Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

THE THIEF

Oslo,  Norja

Pieni saari, loputon elämyksiä. Upea THE THIEF sijaitsee Oslon Tjuvholmenissa, Astrup Fearnley -museon vieressä ja tarjoaa mahdollisuuden paeta harmaata arkea. Hotellissamme on 114 huipputyylikästä ja uniikkia huonetta.

THE THIEF 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos THE THIEF

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

THE THIEF -hotellissa voit yöpyä tyylikkäissä ja uniikeissa sviiteissä.

Juniorisviitti

Juniorisviitti on täydellinen sinulle, joka kaipaat hieman enemmän tilaa. Sviiteissä on tilava erillinen makuuhuone ja suuri valkoinen Vittorio-marmorinen kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja sadesuihku. Huoneiden taideteokset ovat huolella valittuja, ja detaljit, kuten Høie-untuvapeite, THE THIEF -kylpytakki merkiltä Maggie Wonka sekä Røros Tweed -huopa tuovat viihtyisyyttä vierailuusi.

Apparatjik-sviitti

Huippusuositun Apparatjik-ryhmän videotaide, musiikki, disco-tekstiilit sekä taidekokoelmat luovat ainutlaatuisen hotellielämyksen.
Tämä on yksi Oslon uniikeimmista hotellisviiteistä. Näyttävän designin on luonut taidekollektiivi ja yhtye Apparatjik (jäseniä A-HA-, Coldplay- ja Mew-yhtyeistä) ja sisustusarkkitehti Karina Holmen. Sviitin sisustus edustaa täydellisesti THE THIEF -hotellin tyyliä: Ainutlaatuisuus ja kauneus yhdistettynä taidemaailman parhaisiin paloihin. Disco-tekstiilit, videotaide, painatukset, pikselikuvioidut matot ja vinyylilevysoitin ovat esimerkkejä sisustuselementeistä.

The Oslo Suite

The Oslo Suite on THE THIEF -hotellin ylpeys. Sviitti on kooltaan 160 neliömetriä, ja huoneistossa on oma kattoterassi. Sviitti edustaa yksilöllistä hotellidesignia parhaimmillaan – tarjoamme vieraillemme avotakan, oman baarin, erillisen makuuhuoneen, ruokasalin ja vaatehuoneen. Halutessasi saat lisää tilaa yhdistämällä sviitin viereisiin sviitteihin välioven avulla.

Sisustus ja kalusteet ovat norjalaisten ja kansainvälisten huippusuunnittelijoiden käsialaa. Yksi tunnetuimmista taiteilijoista on Sir Peter Blake, joka on suunnitellut muun muassa Beatlesin Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band -levyn kannen. The Oslo Suite on nimetty hänen taideprojektinsa mukaan, ja kolme teosta alkuperäisestä kollaasista on esillä sviitin seinillä. Teoksiin on haettu inspiraatiota norjalaisista nähtävyyksistä. Sviitin yksityinen kattoterassi tarjoaa fantastiset näkymät joka suuntaan. Viihtyisyyttä tuovat Patricia Urquiolan ja Antonio Citterion suunnittelemat kalusteet. The Oslo Suite -sviitissä saat nauttia mahtavista vuonomaisemista ja unohtumattomasta hotellivierailusta Oslon kattojen yllä.

Varaa sviitti

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi sviitin puhelimitse +47 24 00 40 00, tai sähköpostitse info@thethief.com.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.