Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sommerro Oslo ,  Norja

Sommerro

Oslo,  Norja

Sommerro on koko kaupungille tarkoitettu paikka oleskelutiloineen, näyttämöineen ja kokoontumispaikkoineen sekä makuutiloilla kaikille halukkaille. Sommerro on paikka, jossa kaikki voivat tuntea olevansa kotonaan, ja samalla se on tauko arjesta.

Sommerro 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Sommerro

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Historialliset kokoustilat

Meillä on kahdeksan historiallista huonetta, jotka ovat varattavissa yksityiseen käyttöön. Kaikki nämä huoneet sijaitsevat kolmannessa kerroksessa. Löydät sieltä kulttuuriperinnön kannalta arvokkaita tiloja: Krohgsalen-salin Per Krohgin upeiden kattofreskojen kera, Oslon sähkölaitoksen (Oslo Lysverker) alkuperäisen johtajan toimiston eli Direktørkontoretin sekä viisi valoisaa hallituksenkokouksiin sopivaa huonetta. Näitä huoneita yhdistää niiden sisustus, joka on saanut inspiraationsa rakennuksen historiaan liittyvistä luvuista ja norjalaisesta art decosta. Tiloissa on kaikki tarvitsemasi, myös moderni teknologinen varustelu.

Lysverket Scene

Kutsuva 200-paikkainen, kullanhohtoinen teatterimme on saanut vaikutteita dekatentin 1930-luvun glamourista sekä vanhan ajan Hollywoodista ja Euroopan suurilta oopperataloilta. Lavan suuri aukko, tähtipölyä muistuttava valaistus ja laventelinsävyiset murretut värit ovat saaneet inspiraationsa norjalaisen taiteilija Harald Sohlbergin merenrouvaa esittävästä maalauksesta, jossa hän nousee vuonolle kuun kajossa  intiimit puitteemme toimivat taustana jatkuvalle ohjelmistollemme, joka voi koostua niin taikurien esityksistä kuin live-podcasteista ja kabaree-esityksistä. Näyttämön takana on oma sisäänkäynti ja tilassa on myös baari, WC:t ja vaatekaappeja, joten se sopii erinomaisesti vuokrattavaksi erityistilaisuuksia varten. Yksityisistä elokuvanäytännöistä suuriin lanseerauksiin – tilaisuuden luonteesta riippumatta Lysverker Scene on todella huomiota herättävä paikka.

Sommerron oleskelutilat

Intiimi kirjasto, viihtyisä elokuvateatteri ja näyttävä, Hollywoodin kulta-ajalta inspiraationsa saanut näyttämö ovat osa Sommerron oleskelutiloja, jotka kaikki ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Räätälöimme tilat tarpeesi mukaan, suunnitteletpa sitten intiimiä kokoontumista tai suurta juhlaa. Meillä voit juhlia tyylikkäästi, juuri haluamallasi tavalla.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.