Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel™ Hasle Linieen! Löydät hotellin modernista ja helppopääsyisestä Haslen kaupunginosasta. Hotellissa on 211 huonetta, ravintola Bistro X, baari terassilla, 1 600 m² kuntoilutilat ja suuri kokouskapasiteetti.

Quality Hotel™ Hasle Linie 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Hasle Linie

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Käytätpä pyörätuolia, näkösi tai kuulosi on heikentynyt tai sinulla on allergioita, voit nauttia viihtyisästä vierailusta luonamme. Kaikkialla ilmenevä toimiva suunnittelu tekee Quality Hotel Hasle Liniestä kaikille sopivan, aina saapumisesta lähtöön saakka.

Esteettömät tilat ja huoneet liikuntarajoitteisille

Kokoustiloissamme ja yhteisissä tiloissamme ei ole kynnyksiä, ja kaikki tilat ovat samassa tasossa.

Jos tarvitset esteettömän huoneen, voimme tarjota 23 liikuntarajoitteisille sopivaa huonetta kaikissa huonetyypeissä, yhden hengen huoneita ja sviittejä lukuun ottamatta. Ne on suunniteltu voimassa olevien standardien mukaisesti, joten niissä ei ole korkeita kynnyksiä, kylpyhuoneet ovat esteettömiä ja huoneissa on tilaa liikkua pyörätuolin kanssa. Tarjoamme myös väliovella toisiinsa yhdistettäviä esteettömiä huoneita, jotka ovat varattavissa, mikäli tarvitset mukaasi avustajan. Tarvittaessa lainattavissa on myös suihkutuoleja. Lisää siitä tarvittaessa toivomus kommenttikenttään varauksen tekemisen yhteydessä, niin asennamme sen valmiiksi saapumistasi varten.

Näkörajoitteisille vieraille

Hotellin lattiassa on merkinnät, jotka ohjaavat vastaanottooon, ravintolaan ja hissien luokse. Opaskoirat ovat tietenkin tervetulleita meille – ne saavat huoneeseen oman pedin ja vesikulhon. Muistathan ilmoittaa koirasta varauksen tekemisen yhteydessä.

Kuulorajoitteisille vieraille

Vastaanotosta on saatavana lainaksi väriseviä herätyskelloja, jotka herättävät sinut palohälytyksen yhteydessä. Jos olet täällä kokouksen tai kongressin vuoksi, suurimpaan kokoustilaamme on asennettu kiinteät induktiosilmukat. Muihin tiloihin on saatavana kannettavia induktiosilmukoita, jotka voidaan asentaa tarvittaessa.

Allergiat

Oletko allerginen? Gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita on aina saatavana pyynnöstä, ja kokkimme valmistavat allergioihin mukautettua ruokaa sitä tarvitseville.


Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen q.haslelinie@strawberry.no

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.