Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norja

Quality Hotel 33 sijaitsee Økernissä, vain 11 minuutin metromatkan päässä Oslon keskustasta. Kokoushotellissa on peräti 242 huonetta ja 17 huippumodernia kokoustilaa.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ 33

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel 33 -hotelliin! Olemme koonneet tänne vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin kaikille, jotka suunnittelevat meillä vierailua. Jos et löydä etsimääsi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin muu vierailuusi liittyvä asia, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omia, varattavia pysäköintipaikkoja, mutta hotellin lähistöltä löytyy useita Aker P-driftin ja Aimo Parkin hallinnoimia pysäköintipaikkoja. Voit nähdä näiden pysäköintipaikkojen hinnat ja maksaa pysäköinin pysäköintiautomaatilla.

 Pysäköintiä koskevia lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Hyvät hinnat lentokenttäkuljetukseen Flybussenin kanssa – Oslo Lufthavn (Gardemoen)

Yhteistyössä Flybussenin kanssa voimme tarjota vieraillemme mukavan matkan hyvään hintaan. Bussit kulkevat 20 minuutin välein Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL) -lentoasemalta muutaman minuutin päässä hotellin sisäänkäynniltä sijaitsevalle bussipysäkille. Alennus on voimassa välillä Oslo Lufthavn - Quality Hotel 33, kumpaankin suuntaan. Saat itsellesi kupongin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen q.hotel33@strawberry.no tai ottamalla yhteyttä vastaanottoon uloskirjautumisen yhteydessä. Ota siis rennosti, lukaise päivän lehti tai lähetä vaikkapa muutama sähköpostiviesti, kun olet matkalla lentoasemalle tai sieltä hotellille.

Matkatavarasäilytys

Quality Hotel 33 -hotellin vieraana voit jättää laukkusi matkatavarasäilytykseen ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin tai uloskirjautumisen jälkeen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellin yleisissä tiloissa on mahdollisuus maksuttoman langattoman internetin käyttöön. Pyydä sisäänkirjautumistiedot hotellin vastaanotosta tai käytä Strawberry-jäsennumeroasi yhteyden muodostamiseen.

Jäikö jotakin pakkaamatta?

Etkö saanut mahtumaan kaikkea mukaasi matkalaukkuusi? Ei hätää – vastaanotostamme löytyy suurin osa tarvikkeista, joita mahdollisesti tarvitset: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, ompelusettejä, kampoja, deodoranttia ja huulirasvaa.

Huonetason korotus

Juhlitko jotakin erityistä, tai haluatko suoda itsellesi erityisen ylellisen hotelliloman? Jos olet kiinnostunut huonetason korotuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel 33 on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota yhteyttä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Tavoitat meidät numerosta +47 23 19 33 33 tai sähköpostitse osoitteessa q.hotel33@strawberry.no.

Voit myös keskustella kanssamme Strawberry -sovelluksen kautta tai lähettämällä tekstiviestin numeroon +46 76 944 89 33. Lataa iPhone-sovellus täältä ja Android-sovellus täältä.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - Perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Top Floor Ravintola

Maanantai - Lauantai: 18.00 - 22.30
Sunnuntai: 18.00 - 21.30

* Rajoitettu valikko sunnuntaisin, ota yhteyttä vastaanottoon.

Top Floor Baari

Maanantai - Lauantai: 17.00 - 23.30
Sunnuntai: 18.00 - 22.30

Kuntosali

Joka päivä: 24 tuntia vuorokaudessa

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.