Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norja

Kuten nimestäkin voi jo päätellä, Comfort Hotel Xpress Central Station sijaitsee huippupaikalla Oslon päärautatieaseman vieressä, Oslon keskustassa. Koe erilainen hotellielämys keskellä trendikästä, sykkivää Osloa.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel Xpress Central Stationiin. Tässä hiukan hyödyllistä tietoa sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, milloin tahansa.

Xpress-aamiainen

Comfort Hotel Xpress Central Stationissa ei ole tavanomaista hotelliaamiaistarjoilua. Sen sijaan myymme erilaisia aamiaispusseja aulassa tai annamme sinulle vinkkejä hyvistä paikoista kaupungilla, joista saat asianmukaisen sunnuntaiaamiaisen – viikonpäivästä riippumatta.

Kätevä check-in

Kirjaudu sisään hotelliin älypuhelimellasi, verkossa tai hotellissa sijaitsevien check-in-automaattien avulla perille saapuessasi. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää puhelintasi huoneesi avaimena, jos et halua käyttää perinteistä huoneavainta.

Siivous ja pyyhkeiden vaihto

Pidämme mielessämme lompakkosi ja ympäristön. Vierailusi aikana huoneesi siivotaan joka neljäs päivä ja vaihdamme silloin myös pyyhkeet. Jos haluat ylimääräisen siivouksen, hoidamme asian lisäveloituksella 100 NOK per kerta, ja mikäli tarvitset uusia pyyhkeitä, aulahenkilöstö ratkaisee asian lisäveloituksella 30 NOK per setti.

Pysäköinti

Hotellin lähistöllä olevassa pysäköintihallissa on maksullisia pysäköintipaikkoja.

Maksuton Wi-Fi

Vieraanamme sinulla on mahdollisuus käyttää maksutonta langatonta internetiä koko Comfort Hotel Xpress Central Stationissa.

Aulamyymälä

Aulamyymälästämme voit ostaa hyvää ja terveellistä ruokaa helposti ja nopeasti.  Valikoimassamme on kaikkea aamiaisesta juomiin, salaatteihin ja naposteltaviin, sekä runsas valikoima muuta tarpeellista.

Myöhäinen check-out ja aikainen check-in

Venähtikö lauantai-ilta sunnuntaiaamun puolelle? Ei hätää! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00 ilman lisäkuluja. Muistathan ilmoittaa vastaanottoomme, jos haluat nukkua sunnuntaina pitkään. Jos haluat kirjautua ulos hotellista myöhemmin myös muina päivinä kuin sunnuntaisin, se on mahdollista. Tästä palvelusta veloitamme hieman.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00
Uloskirjautuminen sunnuntaisin viimeistään klo 18.00

Aulamyymälä

Maanantai - Sunnuntai: 24/7

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.