Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norja

Ainutlaatuisessa Comfort Hotel Grand Centralissa asut Oslon päärautatieaseman tuntumassa, kaupungin trendikkäimmässä Bjørvikan kaupunginosassa. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Grand Central sijaitsee Oslon päärautatieaseman vanhimmassa osassa nimeltä Østbanehallen ja on täydellinen hotelli sinulle, joka pidät modernista designhotellista, jossa uusi ja vanha sulautuvat yhteen uniikiksi kokonaisuudeksi.

Uniikki sekoitus vanhaa ja uutta

Upeissa hotellihuoneissamme ja aulassamme heijastuu pala historiaa. Comfort Hotel Grand Central hotellin moderni ja rockhenkinen sisustus ovat arkkitehtien Lars Hellingin ja Ajas Mellbyen ideoimia. Taideteokset ovat Ariel McMillionin käsialaa. Yhdessä nämä muodostavat uniikin kontrastin alun perin asemarakennuksena toimineelle vuoden 1854 rakennukselle. Osa huoneistamme ovat kompakteja studioasuntoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Williamsburgin kaupunginosasta New Yorkista, osa huoneista on k-merkittyjä (kulttuurimerkittyjä), toisin sanoen kulttuurihistoriallisesti arvokkaita huoneita, joilla jokaisella on oma tarinansa kerrottavanaan. Hotellin sisustussuunnittelija Lars Helling kutsuu hotellin designia mielestämme hyvin osuvalla nimellä "Industriell shabby chic".

1854

Mutta palatkaamme ajassa taaksepäin vuoteen 1854. Sulje silmäsi ja kuvittele eteesi rautatieaseman ihmisvilinä 1800-luvun puolessavälissä: junat jotka puksuttavat asemalla lähtövalmiina, ihmiset jotka kyynel silmäkulmassa hyvästelevät rakkaansa saattaessaan heitä junaan, lapset, jotka nauraen roikkuvat junan ikkunasta, odottaen konduktöörin pillin terävää vihellysääntä merkkinä matkan alkamisesta uuteen, jännittävään päämäärään. Avaa silmät ja voilà – tervetuloa nykyaikaan.

2012

Vaikka hotellimme on rakennettu vuonna 2012 voi rakennuksessa helposti tuntea historian tuulahduksen kasvoillaan. Norjan ensimmäiset rautatiekiskot alkoivat Østbanehallenista ja päätyivät Eidsvolliin. Tänä päivänä samassa paikassa sijaitsee ravintola Bella Bambina, jossa keittiömestari Ole Johnny Eikfjord vastaa ravintolan toiminnasta ja loihtii hyvän ruuan ystäville suussa sulavia makunautintoja. Comfort Hotel Grand Central hotellin vieraana sinulla on oiva tilaisuus nauttia tämän ihastuttavan italialaisen ravintolan tunnelmasta.

Asu kuninkaallisesti

Tiesitkö, että meillä voit asua sviitissä, joka aikoinaan oli itse Norjan kuninkaan henkilökohtainen odotussali. Tämän sviitin design on luotu yhteistyössä Riksantikvariet-viraston kanssa. (Riksantikvarieämbetet on valtionvirasto, joka vastaa kulttuuriympäristöön ja kulttuuriperintöön liittyvistä asioista). Kuninkaan huone on toiminut myös suositun norjalaisen laulajattaren ja artistin Alexandra Jonerin musiikkivideon näyttämönä. Tämä on yksi hotellimme suosituimmista huoneista, mutta löydät hotellistamme myös muita herkullisia sviittejä. Uskomme, että löydät itsellesi sviittivalikoimastamme oman suosikkisi.

Henkilöt, jotka vastaavat hotellin sisustuksesta

Arkkitehdit: Lars Helling ja Ajas Mellbye
Taideteokset: Ariel McMillion / Cecilie & Giles

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.