Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, aivan Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Tarjoamme 810 modernia hotellihuonetta, 22 eri kokoista kokoustilaa, kattopuutarhan sekä 3 ainutlaatuista baari- ja ravintolakonseptia.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Clarion Hotel® The Hub

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel The Hubiin! Onko sinulla hotellissamme vierailuun liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.
Pysäköinti

Pysäköintihalli löytyy aivan hotellin alapuolelta ja sitä hallinnoi OnePark. Sisäänajo tapahtuu Skippergatalta. Veloitus on 54 NOK per tunti tai 660 NOK per vuorokausi. Kaikki maksut suoritetaan OneParkin automaateilla.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel The Hub on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Your phone is your hero!

Niin, se on totta – voit tehdä lähes kaiken puhelimellasi hotellissamme asuessasi. Voit kirjautua sisään, avata hotellinoven, maksaa yöpymisesi, kirjautua ulos ja voit myös varata seuraavan vierailun luonamme – kaikki tämä matkapuhelimen avulla! Parasta kaikessa on se, että voit chattailla suoraan vastaanoton kanssa! Tämä on ihanteellista, mikäli sinulla on kysyttävää silloin, kun olet huoneessasi. Sinun tarvitsee vain ladata Strawberry-sovellus, joka on maksuton. Loistavaa!

Matkatavaroiden säilytys

Saavutko aikaisin tai lähdetkö hotellista myöhään? Tarjoamme matkatavaroiden säilytyksen ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Onko Wi-Fi maksuton?

Meillä sinulla on aina käytettävissäsi maksuton, langaton internet-yhteys kaikkialla hotellissa. Siis surffailemaan!

Korota vierailusi tasoa

Juhlitko jotakin erityistä tai haluatko vain hemmotella itseäsi vierailulla, jossa on hieman ylimääräistä luksusta? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua tasonkorotukseen liittyvissä asioissa.

Oletko kadottanut tai jättänyt jotakin hotellihuoneeseen? 

Siinä tapauksessa voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen lost.thehub@strawberry.no, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian! 

Markkinointitiedustelu, sponsorointi, yhteistyö tai tarvetta valokuville? 

Mikäli sinulla on markkinointiin, sponsorointiin, yhteistyöhön tai valokuviin liittyvää asiaa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: marketing.thehub@strawberry.no

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12:00

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 11:00


Kuntosali ja uima-allas

Kaikki päivät: 06.00 - 22.00

Maanantaisin tilat huolletaan klo 08.00 - 10.00. Tällöin yksittäisiä tiloja voi olla suljettuna. 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.