Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kampanjatarjous palkintoöistä – koskee yli sataa hotellia!

Nyt on mitä parhain aika varata palkintoyö luonamme! Olemme nimittäin laskeneet palkintoöiden hintaa 5000 pisteellä yli sadassa hotellissa. Hyödynnä superetu ja varaa viimeistään 29.2.2024 ja muistathan olla kirjautuneena sisään varausta tehdessäsi.

Palkintoöiden hintaa alennetaan nyt 5000 pisteellä

Oletko bonuspisteiden superkerääjä? Kenties nyt olisi mitä parhain aika käyttää ne ennen kuin ne erääntyvät. Nyt voi olla onnenpäiväsi!

Nyt laskemme nimittäin palkintoöiden hintoja 5000 pisteellä yli sadan hotellin kohdalla Pohjoismaissa. Ja mikä parasta, meillä on nyt enemmän kuin koskaan palkintoöitä valittavana! Hyödynnä siis tämä superetu ja varaa unelmiesi hotelliloma jo tänään. Muistathan olla kirjautuneena sisään jäsentilillesi varausta tehdessäsi.

Tutustu ja lue lisää kuinka varaan palkintoyösi.

 

 

Varaa palkintoyösi täältä

 

Varaa Helsinki 

Varaa Helsinki-Vantaa 

Varaa Tukholma

Varaa Kastrup

Varaa Oslo 

Varaa Grimstad

Varaa Solna 

Varaa Bergen 

Varaa Gardermoen

 

 

Tarjous koskee majoituksia 1.12.2023 ja 1.3.2024 välillä. Varaa viimeistään 29.2.2024! Katso lista kaikista hotelleista, joista saat alennuksen palkintoöistä tästä.

 


Ehkä mietit “Mikä palkintoyö on?

Vastaus: Se on ilmainen hotelliyö, jonka maksat keräämilläsi bonuspisteillä. Palkintoyö standard kahden hengen huoneessa maksaa normaalisti 7 500-40 000 pistettä, hotellista riippuen.

Etkö ole vielä jäsen? Liity Strawberryn jäseneksi täältä ja aloita bonuspisteiden kerääminen jo tänään!

 


Ehdot:
  • Koskee ainoastaan varauksia, jotka tehdään 1.12.2023-29.2.2024 välillä ja majoituksen ajankohta on oltava 1.12.2023-1.3.2024 välillä. 
  • Koskee ainoastaan varauksia, jotka varataan strawberry.fi:n, sovelluksen tai Asiakaspalvelun kautta. Maksu tapahtuu kerättyjä Strawberry-jäsenyyden bonuspisteitä hyödyntäen. Pisteet laskutetaan jäsentililtäsi varauksen yhteydessä. Osamaksu bonuspisteillä ei ole mahdollista.
  • Koskee kahden hengen standard-huonetta (max 2 hlö) yli sadassa hotellissa. Mahdollisuus varata superior-huone valituissa hotelleissa (huomioithan mahdolliset poikkeukset). Farris Bad varattavissa ainoastaa Asiakaspalvelun kautta. Hotellit Sommerro ja Yasuragi varataan ottamalla suoraan yhteyttä hotelleihin. Ota yhteyttä Asiakaspalveluun mikäli toivot lisävuodetta ja huomioithan siitä tulevan mahdollisen lisäkustannuksen. Katso lista kaikista hotelleista, joista saat alennuksen palkintoöistä tästä.
  • Ei koske varauksia, joiden majoitusaikaa muutetaan kampanja-ajan sisälle, joiden alkuperäinen majoitusaika ei sisältynyt kampanja-ajalle. Varauksen voi muuttaa/perua klo 16 asti saapumispäivänä Asiakaspalvelun kautta. Peruutuksen myötä saat takaisin kaikki bonuspisteesi paitsi mahdollisia jo erääntyneitä pisteitä. 
  • Aamiainen sisältyy kaikissa hotelleissa paitsi At Six ja GLO Hotel Airportissa. Clarion Collection® Hotel tarjoilee aamiaisen lisäksi myös iltaruoan sekä iltapäiväkahvit.
  • Lue kaikki usein kysytyt kysymykset bonuspisteistä täältä.

 

Varaa palkintoyösi täältä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.