Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oppdal, Norja

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norja

Quality Hotel Skifer sijaitsee Oppdalin keskustassa. Ympärillä oleva upea luonto, viihtyisät hotellihuoneet, kokousosasto, ravintola ja rentoutumisosasto luovat ainutlaatuiset puitteet viihtyisälle hotellielämykselle.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Skifer

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel™ Skiferiin. Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin – sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Tarjoamme hotellivieraillemme mahdollisuuden maksuttomiin ulkopysäköintipaikkoihin hotellimme takapihalla. Meillä on myös sähköauton lataamismahdollisuus.

Rentoutumisosasto

Quality Hotel Skiferin vieraana käytössäsi ovat rentoutumisosastomme kuntosali, perinteinen suomalainen sauna, höyrykaappi, suihkut ja pukukaapit. Kaikki tämä upealla näkymällä yli laskettelurinteiden.

Spa-hoidot

Kauneus- ja Spa-hoitola Minera Velvære tarjoaa laadukkaita Spa-palveluita sinulle, joka kaipaat ekstrahemmottelua vierailuusi.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Skifer on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Matkatavarasäilytys

Quality Hotel Skiferin asiakkaana voit jättää laukkusi matkatavarasäilytykseen ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin, tai uloskirjautumisen jälkeen tai lentoa odotellessasi.

Maksuton Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellin yleisissä tiloissa on mahdollisuus maksuttoman langattoman internetin käyttöön. Tarvittaessa voit myös käyttää lainatietokonettamme.

Lemmikkiystävällinen

Quality Hotel Skifer toivottaa myös lemmikkisi tervetulleeksi. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 300 NOK/vierailu. Opaskoirista emme veloita lisämaksua.

Huonetason korotus

Erityistilaisuus tai ripaus jotain tavallista parempaa vierailuusi? Ole hyvä ja ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun, autamme sinua mielellämme myös tässä asiassa.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +47 73 60 50 80 tai sähköpostitse osoitteessa: post@skiferhotel.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00
Myöhäinen check-out on mahdollinen korvausta vastaan – huonevaraustilanteesta riippuen.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Aukioloajat

Skifer Restaurant
Maanantai - lauantai: 18:00 - 21:30

Alpenhaus Restaurant & Bar 
Tiistai - torstai: 16:00 - 22:00 
Perjantai: 16:00 - 23:00 
Lauantai: 12:00 - 23:00

Aulabaari

Maanantai: 13.00 - 03.00
Tiistai: 13.00 - 03.00
Keskiviikko: 13.00 - 03.00
Torstai: 13.00 - 03.00
Perjantai: 13.00 - 03.00
Lauantai: 13.00 - 03.00
Sunnuntai: 13.00 - 03.00

Rentoutumisosasto & Kuntosali

Maanantai: 07.00 - 21.00
Tiistai: 07.00 - 21.00
Keskiviikko: 07.00 - 21.00
Torstai: 07.00 - 21.00
Perjantai: 07.00 - 21.00
Lauantai: 07.00 - 21.00
Sunnuntai: 07.00 - 21.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.