Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2023! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Norefjell Ski & Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Ravintola 815

Hotellimme parhaimman näköalan löydät ravintola Fjelletistä. Nauti ravintolassamme herkullisista makuelämyksistä henkeäsalpaavan näköalan kera.

Restaurant Matbaren

Ravintola Matbaren on rento tapaamis- ja ruokapaikka 1. kerroksessa. Nauti viihtyisästä ajasta pöydän äärellä tai herätä kilpailuvietti pöytäcurlingia pelaten.

Baari

Hotellistamme löydät baareja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja sijaitsevat eri puolilla hotellia. Norefjellin baareille yhteistä on mukava ja hymyilevä henkilökunta, loistava palvelu ja kattava valikoima.

Kylpylä

Tervetuloa upeaan tunturispa-tunnelmaan. Täällä voit jättää arjen huolet hetkeksi taaksesi ja vain rentoutua ja nauttia.

Uima-allas & Kuntoilu

Bøeseter Bad & Gym -osastolle ovat niin pienet kuin suuretkin tervetulleita. Me olemme avoinna joka päivä.

Kiipeilyseinä

Norefjell Ski & Spa -hotellin pääovien läheisyydestä löydät huikeat 16 metriä korkean, hotellin kaikki kerrokset kattavan, kiipeilyseinän.

Kokous

Norefjell Ski & Spassa järjestät onnistuneen kokouksen – elämyksen, joka muistetaan pitkään. Täydellisesti onnistunut kokous vahvistaa yhteisöllisyyttä ja antaa energiaa ja inspiraatiota tavoitteiden saavuttamiseen.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.