Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Norefjell, Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2023! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Norefjell Ski & Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Norefjell Ski & Spa -hotelliin. Tässä hiukan hyödyllistä tietoa sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Hotellimme pysäköintihallissa on 405 kpl hotellimme vieraille maksuttomia pysäköintipaikkoja. Auton voi pysäköidä myös hotellimme pääsisäänkäynnin eteen hetkeksi, esimerkiksi matkatavaroiden purkamisen tai matkustajien kyytiinottamisen ajaksi.

Käteisetön hotelli

Norefjell Ski & Spa on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Wi-Fi

Hotellissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla, huoneessa olevan TV:n kautta tai Strawberry -jäsennumeroaan käyttämällä. Sinulla on myös mahdollisuus tietokoneen käyttöön kurssi- ja kokousosastollamme, joka sijaitsee hotellimme viidennessä kerroksessa.

Aamiainen

Meillä aloitat päiväsi terveellisellä ja maittavalla aamiaisella. Aamiaisbuffettimme tarjoillaan ravintolassamme ja se sisältää muun muassa runsaan valikoiman leipää ja leikkeleitä, lämpimiä ruoka-annoksia, hedelmiä ja vihanneksia, mehua ja kahvia.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen. Matkatavarasäilytyksemme sijaitsevat hotellimme neljännessä kerroksessa, vastaanoton vieressä. Jos haluat käyttää matkatavaroiden säilytysmahdollisuutta, ota yhteyttä vastaanottoon.

Myöhäinen check-out

Jos haluat kirjautua ulos hotellista myöhemmin, sinulla on siihen mahdollisuus – huonevaraustilanteesta riippuen ja veloitusta vastaan. Hinta klo 14.00 asti: 200 NOK ja klo 17.00 asti: 500 NOK. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellin asiakaspalveluun.

Hiihtokauppa ja voiteluhuone

Talvisesongin aikaan sinulla on mahdollisuus säilyttää suksiasi hiihtokaupassamme ja käyttää voiteluhuonettamme. Nämä tilat sijaitsevat hotellimme ensimmäisessä kerroksessa, ja avaimen voiteluhuoneeseen saat lainaksi vastaanotosta.

Luksusta

Suo itsellesi vielä hieman ylellisempi hotellielämys. Miltä kuulostaisi kaunis kukkakimppu huoneessa toivottamassa sinut tervetulleeksi? Yllätä ystäväsi suklaalla, hedelmillä ja kuohuvalla. Mahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun ennen vierailuasi.

Itsepalveluhuoneistot

Hotellin lähellä sijaitseva mökkikylämme tarjoaa mukavaa huoneistoasumista. Mökkikylämme asunnot ovat kooltaan 35 m² (neljä vuodepaikkaa) tai 70 m² (kolme makuuhuonetta, joista yksi on varustettu parivuoteella ja kaksi kerrossängyillä). Täällä sinua odottaa aito norjalainen mökkielämä kaikilla mukavuuksilla. Mökeissä on hyvin varustettu keittiö tiskikoneineen, sekä pesukone ja kuivausrumpu. Näistä kaksi viimeksi mainittua koskee suurimpia huoneistoja. Liinavaatepaketit ovat ostettavissa erikseen. Lisätiedot ja varaukset – ota ystävällisesti yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Unohtuneet tavarat/vaatteet

Säilytämme unohtuneita tavaroita ja vaatteita (ei alusvaatteita) kolmen kuukauden ajan.

Silitysrauta ja -lauta

Kaikissa huoneissa on silitysrauta ja -lauta.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.