Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2023! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,1
10:stä
Tulos Norefjell Ski & Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Norefjell on talvilajien harrastajien Eldorado – ainutlaatuisessa tunturimaisemassa, vain 1,5 tunnin automatkan päässä Oslosta. Meiltä löydät erilaisia aktiviteetteja niin isoille kuin pienillekin – vaella, laskettele, luistele, ui ja hiihdä.

Sinä valitset

Parasta Norefjellin talvessa ovat alueen monipuoliset talviharrastusmahdollisuudet. Hiihdä, luistele ja laskettele. Hotellin ympärillä oleva tunturimaasto on ihanteellinen vaeltamiseen ympäri vuoden.  Voit myös viettää aikaa hotellimme Spa-osastolla ja rentoutua porealtaassa, niin sisällä kuin ulkona.

Norefjell Skisenter -hiihtokeskus

Talvilajeja harrastamaan pääset saman tien hotellista ulos tullessasi, ja voit suunnata suoraan sekä hiihtoladuille että laskettelurinteille. Norefejll Skisenter -hiihtokeskuksessa on yhteensä 30 eri vaikeustason rinnettä ja 14 hissiä. Parkissa on tarjolla hyppyreitä ja reilejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Hiihtovuokraamostamme voit vuokrata hiihtovarusteita, ostaa hiihtovaatteita ja varata paikkasi hiihtokoulusta.

Maastohiihtoa ja vaellusreittejä

Norefjellissä on maastohiihtäjille laaja latuverkosto, jossa eri ladut on merkitty eri väreillä maastokarttaan – kaiken kaikkiaan yli 200 kilometriä latua. Yksi suosituimmista reiteistä johtaa Høgevardeen ja kulkee korkealla uniikissa tunturimaisemassa. Høgevardessa on Norges Turistförening -matkailuyhdistyksen mökki, joka on avoinna miltei jokaisena viikonloppuna ja norjalaisen kalenterin mukaisina pyhäpäivinä. Kysy meiltä vinkkejä tunturiretkellesi, autamme mielellämme!

Yhteydenotto ja lisätiedot

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.