Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2023! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,3
10:stä
Tulos Norefjell Ski & Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Yksin, kollegoiden, ystävien, perheen, rakkaan ja muiden läheisten kanssa - Velvære SPA on jokaisen suosikkipaikka.

Jaa elämyksiä

Jaa elämys perheen, kollegoiden tai ystävien kanssa. Olemme räätälöineet erilaisia Spa-elämyspaketteja erikokoisille ryhmille, aina kahdesta viiden hengen elämyspaketteihin. Nauttikaa yhdessä ylellisistä Spa-elämyksistä ja yhteisistä hetkistä. Olemme räätälöineet myös lapsille sopivia Spa-elämyksiä, ja esittelemme ja kerromme mielellämme lisää upeasta Spa & Wellness -maailmasta kaikille kiinnostuneille.

Spa-lahjakortti

Anna lahja, joka muistetaan pitkään – Spa-lahjakortti! Valitset itse lahjakortin ulkoasun ja summan. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä kaikkialla hotellissamme. Lahjakortin tilaat helposti ja mukavasti täältä: Spa-lahjakortti. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Yhteydenotto ja varaukset

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 80  tai sähköpostitse osoitteella spa@norefjellskiogspa.no

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.