Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2023! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,1
10:stä
Tulos Norefjell Ski & Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Sido vaelluskenkien nauhat kiinni ja lähde tutkimusmatkalle tunturiin, tai pujahda uima-asuun ja polski ja pulikoi mielin määrin.

Tunturivaellus

Norefjell Ski & Spa -hotellia ympäröi ainutlaatuisen kaunis luonto polkuineen, jotka antavat sopivasti haastetta niin kuntoilijalle kuin tottuneelle eränkävijällekin. Alueella on useita merkittyjä reittejä. Hotellimme vastaanotosta voit napata mukaasi myös reittikarttoja sekä lyhyemmille että pidemmille vaellusreiteille.

Ui ja polskuttele mielin määrin

Hotellimme mökkikylän läheisyydessä on pieni järvi, jossa voi meloa kanootilla, sekä uida ja polskutella mielin määrin. Järvenrannalla on mahdollisuus myös pelata rantalentopalloa.

Aktiviteetteja sisätiloissa

Hotellimme aulassa sijaitsee 16 metriä korkea kiipeilyseinä, jossa riittää haastetta. Meillä on oma kiipeilyseinä lapsille, ja juhlapyhinä kurssi- ja kokousalueeltamme löytyy lapsille oma alue, jossa riittää kaikenlaista tekemistä.

Lähiympäristö

Norefjellin lähiympäristössä on useita ehdottomasti vierailun arvoisia historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä. 1892 rakennettu Villa Fridheim on yksi parhaimmin säilyneitä sveitsiläistyyppisiä rakennuksia, jonka 30 metriä korkea torni luo rakennukselle linnamaisen vaikutelman. Villa Fridheim sijaitsee Krøderfjordenin järven rannalla. Vuonna 1980 restauroitu rakennus toimii tänä päivänä seikkailumuseona.

Krøderbanan-reitti

Kesäaikaan voit nauttia ajelusta kauniissa maisemassa, vanhassa höyryveturin vetämässä tiikkipuisessa vaunussa. Krøderbanan-reitti kulkee museorautatietä pitkin 26 kilometrin matkan, välillä Vikersund-Krøderen. Kesäsesongin aikaan täällä järjestetään myös monia teemapäiviä ja muita tapahtumia.

Yhteydenotto ja lisätiedot

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.