Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norja

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norja

Quality Hotel Grand Royal on kokoushotelli Narvikin keskustassa, ainoastaan viiden minuutin matkan päässä Narvikfjelletin laskettelukeskuksesta. Arktinen luonto on tyrmistyttävän kaunis ja täältä löytyy aktiviteetteja, jotka sopivat useimmille.

Quality Hotel™ Grand Royal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand Royal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Quality Hotel Grand Royal on kaupungin suurin hotelli, joka kätkee paljon historiaa seiniensä sisäpuolelle. Sijaitsemme Narvikin keskustassa, ja lentokenttäbussi pysähtyy aivan ovemme ulkopuolella. Tervetuloa meille!

Tietoa hotellista

Quality Hotel Grand Royalissa on 139 hotellihuonetta ja kokouskapasiteettimme on jopa 500 osallistujaa. Meillä on 2 ravintolaa, joissa keskitymme paikallisiin raaka-aineisiin ja joiden ruokakonseptit poikkeavat täysin toisistaan. Hotellin pitkä historia ulottuu aivan 1900-luvun alkuun ja historian saatossa se on toiminut muun muassa saksalaisten tukikohtana toisen maailmansodan aikana. Hotellin jännittävä historia on meille tärkeä.

Rakastamme elämyksiä

Löydät meidät Narvikin sydämestä, kävelyetäisyyden päässä tuntureista, vuonoista, ostoskeskuksista ja museoista. Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle sopivia aktiviteetteja vierailusi ajaksi. Narvikilla on tarjottavanaan useita upeita mahdollisuuksia erilaisten elämyksien kokemiseksi, kuten vaellusta, laskettelua, golfia, vuonoristeilyjä ja museoita.

Ravintolat

Ravintoloissamme voit kokea maukkaita ruokaelämyksiä. Yläkerrassa sijaitseva Linken Restaurant & Bar tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea fine dining panoraamanäkölalalla vuonoja ja tuntureita kohti. Perinteinen Rallar`n Pub & Kro on puolestaan ravintola, jossa voit nauttia ruokailusta viihtyisässä miljöössä. Se on suosittu ravintola paikallisten keskuudessa ja tunnettu mehukkaista pihveistään. Yläkerroksessa sijaitsevassa Linken Restaurant & Barissa tarjoamme panoraamanäkymin varustetun baarin näköaloineen vuonoja ja tuntureita kohti. Tarjoilemme espanjalaisia tapaksia, joiden inspiraatio on peräisin Pohjois-Norjasta.

Kokousmahdollisuudet

Jotta voisit löytää tilaisuutesi luonteeseen sopivan tilan, valittavissasi on 8 eri kokoista kokoustilaa, joista suurin, Royal Hall, sopii jopa 500 osallistujalle.

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kokouksen järjestelyyn liittyvissä yksityiskohdissa. Lue lisää kokousosastostamme.

Tilaisuudet ja seurueet

Panostamme hyviin ruokailukokemuksiin ja henkilökuntamme on omistautunut tarjoamaan hyvää palvelua. Anna meidän olla mukana järjestämässä seuraava tilaisuutesi. Meilä on kokemusta erilaisten tapahtumien, kuten häiden, konfimaatiotilaisuuksien, vuosipäiväjuhlien ja muiden tärkeiden tilaisuuksien järjestämisestä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 76 97 70 00
  • Faksi: +47 76 97 70 07
  • Sähköposti: q.royal@strawberry.no
  • Yritystunnus: 988 797 960
  • Kongensgate 64 8500 Narvik , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Narvikin asemalle.

Linja-auto

Linja-auto Narvikin linja-autoasemalle.

Narvikin lentokentältä Framnes

Lentokenttäbussi pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella.

Taksi

Suosittelemme yritystä Narvik Taxi, puhelin +47 07550.

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand Royal

Hotellihuoneiden määrä

139 kpl

Kokoustilojen määrä

12 kpl - enimmäiskapasiteetti 500 osanottajaa

Etäisyys lentokentältä

EVE lenkokenttä, 57 km, noin 50 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Narvikin linja-autoasema: 400 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.