Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norja

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norja

Hotelli on avoinna remontin ajan. Quality Hotel Grand Royal on täyden palvelun kokoushotelli vain 1 minuutin päässä Narvikin rautatieasemalta ja 5 minuutin päässä Narvikinvuonon laskettelurinteistä. Yövy Narvikissa kauppojen, luonnon ja elämysten lähellä.

Quality Hotel™ Grand Royal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,1
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand Royal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Grand Royal on kaupungin suurin hotelli, joka kätkee paljon historiaa seiniensä sisäpuolelle. Sijaitsemme Narvikin keskustassa, ja lentokenttäbussi pysähtyy aivan ovemme ulkopuolella. Tervetuloa kotiin!

Tietoa hotellista

Tunne historian siipien havina ja hurmaavuus Quality Hotel™ Grand Royalissa! Tarjoamme 139 ainutlaatuista hotellihuonetta ja jopa 500 kokousvieraan kapasiteetin. Hotellimme toimii majoituspaikan lisäksi eläväisenä kertomuksena Narvikin monipuolisesta historiasta.

Rakastamme elämyksiä

Löydät meidät Narvikin sydämestä, kävelyetäisyyden päässä tuntureista, vuonoista, ostoskeskuksista ja museoista. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivia aktiviteetteja vierailusi ajaksi. Narvikilla on tarjottavanaan useita upeita mahdollisuuksia erilaisten elämyksien kokemiseksi, kuten vaellusta, laskettelua, golfia, vuonoristeilyjä ja museoita.

Ravintolat

Anna makujen viedä mukanaan matkalle kanssamme! Nauti maistuvista annoksista ainutlaatuisissa ruokapaikoissamme. Rallar'n Pub & Kro on muodostunut instituutioksi paikallisväestön keskuudessa. Siellä on tarjolla mehukkaita pihvejä hurmaavuutta huokuvassa tunnelmassa. Sen huipuksi, kirjaimellisesti, odottaa Linken Restaurant & Bar taivaallisella näköalallaan tuntureita ja vuonoja kohti. Siellä tarjoilemme jännittävän sekoituksen espanjalaisia tapaksia pohjoisnorjalaisella otteella. Anna makuseikkailun täydentää majoituksesi luonamme!

Kokousmahdollisuudet

Jotta voisit löytää tilaisuutesi luonteeseen sopivan tilan, valittavissasi on 8 eri kokoista kokoustilaa, joista suurin, Royal Hall, sopii jopa 500 osallistujalle.

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kokouksen järjestelyyn liittyvissä yksityiskohdissa. Lue lisää kokousosastostamme.

Tilaisuudet ja seurueet

Panostamme täysillä makuun ja palveluun!
Osaava henkilökuntamme on valmiina tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Anna meidän luoda taikaa seuraavaan tapahtumaasi, onpa se häät, rippijuhla, vuosijuhla tai muistotilaisuus. Asiantuntemuksemme ja omistautumisemme ansiosta voit odottaa saavasi kokea unohtumattomia hetkiä, jotka määrittävät ikimuistoisten hetkien standardit.

Historian havinaa hotellien seinien sisäpuolella

Tarinamme ei pelkästään ulotu pitkälle, vaan se on myös eläväinen  alkaen 1900-luvun alkuajoista, jolloin rakennus toimi saksalaisten tukikohtana toisen maailmansodan aikana, ulottuen aina nykypäivänä tuntemaamme hotelliin, joka on kattavien, jännittävien kunnostusprojektien kohteena! Täällä jokainen seinä ja käytävä kertoo tarinaa, jonka jaamme ylpeydellä.

Lähde makumatkalle ajan ja makujen halki Quality Hotel™ Grand Royalissa, jonka jokainen yksityiskohta heijastelee jännittävää menneisyyttämme ja sitoutumistamme mieleenpainuvien elämysten luomiseen nykypäivänä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 76 97 70 00
  • Faksi: +47 76 97 70 07
  • Sähköposti: q.royal@strawberry.no
  • Yritystunnus: 988 797 960
  • Kongensgate 64 8500 Narvik , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Narvikin asemalle.

Linja-auto

Linja-auto Narvikin linja-autoasemalle.

Narvikin lentokentältä Framnes

Lentokenttäbussi pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella.

Taksi

Suosittelemme yritystä Narvik Taxi, puhelin +47 07550.

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand Royal

Hotellihuoneiden määrä

139 kpl

Kokoustilojen määrä

12 kpl - enimmäiskapasiteetti 500 osanottajaa

Etäisyys lentokentältä

EVE lenkokenttä, 57 km, noin 50 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Narvikin linja-autoasema: 400 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.