Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand Larvik Larvik ,  Norja

Quality Hotel™ Grand Larvik

Larvik,  Norja

Larvikin keskustassa aukeaa uudestaan Quality Hotel Grand Larvik uusine hotellihuoneineen ja kongressikeskuksineen.Hotelli sijaitsee meren äärellä kauniilla näkymällä vuonoille. Sopii kaikenlaisiin kokouksiin. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Grand Larvik 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
4,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

4,4
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand Larvik

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Kokoustilamme ovat joustavia ja soveltuvat erinomaisesti erilaisten tapahtumien, kuten kickoff-tilaisuuksien, minimessujen, häiden ja yritysjuhlien järjestämiseen.

Räätälöidyt tapahtumaratkaisut

Meillä voit järjestää mieleenpainuvan tapahtuman. Autamme sinua suunnittelussa ja toteutuksessa. Ota meihin yhteyttä ja kerro ideastasi, niin räätälöimme yhdessä tilaisuuden toiveidesi mukaan.

Tilat

Bankettsalen on kaunis tila, joka sopii erinomaisesti häihin ja konfirmaatiojuhliin. Borgerstuen ja Handelsstanden sopivat paremmin pienempiin tilaisuuksiin ja Victoria on täydellinen yksityisiin tapahtumiin.

Kapasiteetti

Alla kokoushuoneidemme enimmäiskapasiteetit.

Bankettsalen

200 henkilöä

Bankettsalen 1

70 henkilöä

Bankettsalen 2

70 henkilöä

Speilsalen

70 henkilöä

Borgestuen

30 henkilöä

Varaa tapahtuma

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tapahtumista puhelimitse numerossa +47 33 19 69 00 tai sähköpostitse osoitteessa q.grand.larvik@strawberry.no

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.