Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norja

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norja

Quality Hotel Skjærgården sijaitsee Langesundin kauniissa saaristomaisemassa. Uintimahdollisuuden ja kokoustilojen ansiosta hotelli sopii niin perheille kuin liikematkustajille. Tervetuloa meille.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Skjærgården

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Skjærgården toivottaa sinut tervetulleeksi trooppiseen paratiisiin, norjalaisin maustein – suolan tuoksun ja laineiden liplatuksen kera.

360 asteen kierros hotellissa

Oletko kiinnostunut näkemään, miltä hotellissamme näyttää? Liity mukaan digitaaliselle matkalla hotellimme 360-kierroksen muodossa.

Lasten hotelli

Olemme Lasten hotelli ympäri vuoden. Lapset ovat toisin sanoen kunniavieraita hotellissamme vuoden jokaisena päivänä. Hotellissamme on erilaisia hauskoja ja jännittäviä aktiviteetteja niin isoille kuin pienillekin, erityisesti viikonloppuisin ja koululomien aikaan.

Vesipuisto

Badeparken-vesipuistomme tarjoaa 4 000 neliömetriä hauskaa tekemistä ja kokemista. Veden lämpötila altaissa on 31 astetta ympäri vuoden – Skandinaviassa on vaikea päästä tämän lähemmäksi trooppista paratiisia. Badeparken-vesipuisto on suosittu vierailukohde ja tervetullut tauko kylminä talviviikonloppuina, sekä kesäloman pelastus loma-auringon pysytellessä piilossa. Aurinkoisina päivinä ulkouima-altaamme on erinomainen valinta rentoutumiseen. Ulkouima-altaasta voi luonnollisesti nauttia myös talvella – veden lämpötila on aina 31 astetta – niin sisällä kuin ulkonakin!

Aktiviteetteja ja kokouksia

Meillä kokouksesi on asiantuntevissa käsissä. Kokous ainutlaatuisessa saaristomiljöössä tuo oman erityisen leimansa kokouspäivään, inspiroi ja antaa uutta energiaa. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan täydellisen kokouksen.

Langesund

Langesund sijaitsee mukavan lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Merellisen Langesundin historia ulottuu aina vuoteen 1570. Langesund on ollut yksi Norjan tärkeimpiä merenkulkukaupunkeja alusta alkaen ja tänä päivänä monen mielestä myös yksi Norjan aurinkoisimmista paikoista. Langesund onkin erityisesti kesäaikaan täynnä elämää. Täällä sijaitsee myös Wrightegaarden, kaupungin kulttuuri- ja konserttitalo.

Gea Norvegica Geopark

Hotellin läheisyydessä sijaitseva, laaja Geopark-alue on suosittu vierailukohde. Osa alueesta on kävelymatkan päässä hotellilta ja osaan aluetta kannattaa mennä pyörällä tai autolla. Geopuisto tarjoaa tietoa geologisesta luonnonperinnöstämme ja siitä, kuinka geologinen prosessi ja olemassaolomme liittyvät yhteen. Geopuisto on UNESCON tukema ja ensimmäinen laatuaan Skandinaviassa.

Skjærgården

  • Stathellevn. 35 3970 Langesund , Norja

Löydä hotellille

Bussi

TIMEkspressen tai Sørlandsekspressen pysäkille Rugtvedt, josta viiden minuutin taksimatka hotellille.

Juna

Lähin juna-asema on Porsgrunn (30 km) tai Skien (40 km), josta paikallisbussi hotellille.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bamble Taxi, puhelin +47 35 96 02 20.

Tietoja hotellista Quality Hotel Skjærgården

Hotellihuoneiden määrä

161 huonetta – 500 vuodetta

Kokoustilojen määrä

1 kokoussali, jossa on tilaa 300 henkilölle, sekä 10 erikokoista ryhmähuonetta.

Etäisyys lentokentältä

Sandefjordin lentokenttä, Torp: 45 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Badeparken: 200 metriä.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.