Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norja

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norja

Quality Hotel Skjærgården sijaitsee Langesundin kauniissa saaristomaisemassa. Uintimahdollisuuden ja kokoustilojen ansiosta hotelli sopii niin perheille kuin liikematkustajille. Tervetuloa meille.

Quality Hotel™ Skjærgården 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Skjærgården

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Langesundiin – aurinkoiseen norjalaiseen rannikkokaupunkiin.

Kulttuurikaupunki Langesund

Monille norjalaisille Langesund edustaa idyllistä Sörlannin kaupunkia, joka on yhtä kuin kesä. Langesund oli sen perustamisesta asti tärkeä satamakaupunki, ja tämä näkyy edelleen merellisessä kaupunkikuvassa. Langesund on erityisesti hurmaava kesäkaupunki, ja toukokuusta syyskuuhun kaupungissa vilisee kulttuurin, kesäfestivaalien ja konserttien ystäviä. Täällä sijaitsee myös Wrightegaardenin kulttuuri- ja konserttitalo, jossa voi nauttia kesäisistä konserteista uniikissa merellisessä tunnelmassa.

Ulos luontoon – kesällä ja talvella

Aivan hotellin ulkopuolelta alkaa valaistu reitti, jossa on talvisin aurattu hiihtolatu ja kesäisin hakkeella päällystetty, mukava juoksureitti. Kysy meiltä parhaista juoksureiteistä – me tunnemme alueen kuin omat taskumme!

Saaristo- ja rannikkoelämyksiä

Kesäinen rannikko tarjoaa useita uniikkeja elämyksiä. Hotellin lähistöllä on paljon koettavaa ja nähtävää, ja hotellimme on myös erinomainen lähtökohta pidemmille päiväretkille. Vaelluksen ystävät voivat esimerkiksi vierailla toisessa suositussa turistikohteessa, Helgeroassa, jonne pääsee veneellä vuononsuun yli useasti päivässä. Rannikkopolku kohti Stavernia alkaa Helgeroasta. Myös vuonon länsipuolella oleva vaellusreitti kohti Kragerøta on hyvin suosittu. Vaellusreiteillä on myös monia hienoja taukopaikkoja, joissa voi lepuuttaa jalkojaan tai vaikkapa pulahtaa mereen virkistäytymään. Alueella on myös erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn.

Gea Norvegica Geopark

Geopuisto tarjoaa tietoa geologisesta luonnonperinnöstämme ja siitä, kuinka geologinen prosessi ja olemassaolomme liittyvät yhteen. Langesundia ympäröivillä alueilla Telemarkissa ja Vestfoldissa sijaitsee useita Geopuistoalueita, kuten esimerkiksi Steinvika ja Rognstranda, jotka ovat lähellä hotelliamme. Geopuisto järjestää monia erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Puisto on UNESCOn tukema.

Langesundin museot

Langesund on vanha kaupunki, jolla pitkät perinteet merenkulussa ja kauppakaupunkina. Langesundin rannikkomuseo sijaitsee vanhassa Cudrion rantavajassa, joka on saanut nimensä norjalaisen kauppiaan ja parlamentin jäsenen Ole hansen Cudrion (1767–1822) mukaan. Museo koostuu kolmesta kerroksesta, joissa voi ihastella alueen merellisestä historiasta kertovia näyttelyitä. Täällä sijaitsee myös taidegalleria Galleri Cudrio. Vanha raatihuoneentalo, Cudriogården, kuuluu museorakennuksiin ja myös täällä on esillä erilaisia näyttelyitä.

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä tiedustelun. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 35 97 81 00 tai sähköpostitse osoitteessa qr.badeparken@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.