Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund Kristiansund ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kristiansund, Norja

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel Grandiin, Kristiansundin keskustaan. Upeat kokoustilat ja lyhyt kävelymatka kaupungin tarjontaan tekevät tästä hotellista itsestään selvän valinnan kokouksiin ja viikonlopun viettoon Kristiansundissa.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Grand Kristiansund! Onko sinulle jotain kysyttävää liittyen vierailuusi? Toivomme, että löydät vastaukset tästä, muussa tapauksessa olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.

Pysäköinti

Quality Hotel Grand tarjoaa ulkopysäköintialueen, joka sijaitsee eri rakennustemme välillä. Pysäköintimaksu on 115 NOK vuorokaudessa ja maksat pysäköintimittariin tai vastaanottoon. Pysäköintipaikat hotellin edessä ovat kunnallisia, ajat ja hinnat näet pysäköintimittarista.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Grand Kristiansund on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Matkatavaroiden säilytys

Hotelli tarjoaa lukitsemattoman matkatavaroiden säilytyshuoneen, johon voit jättää laukkusi ennen vierailua ja sen jälkeen. Arvotavarat voidaan säilyttää vastaanotossa pyydettäessä.

Lentokentälle ja lentokentältä

Hotelli sijaitsee 7 km päässä Kristiansundin Kvernbergetin lentokentältä ja matka kestää normaalissa liikenteessä autolla tai taksilla noin 15 minuuttia. Voit myös matkustaa linja-autolla lentokentälle, kysy vastaanotosta ja näytämme sinulle lähimmän pysäkin. Voit ennakkotilata taksin lentokentälle puhelimitse +47 71 67 22 22. Tilatessasi matkapuhelimella saat tilausvahvistuksen tekstiviestillä.

Pesupalvelu

Tarjoamme pesupalvelun. Jätä vaatteesi vastaanottoon viimeistään klo 10.00 ja saat takaisin puhtaat vaatteet jo klo 17.00 samana päivänä. Hinnaston löydät hotellihuoneesta.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla tai Strawberry -jäsennumeroaan käyttämällä.

Kahvi ja tee

Kahvibuffetimme, johon kuuluu kahvi, tee, kaakao ja Pure Water (hiilihapolla ja ilman), on aina katettuna ja sisältyy kaikkien vieraiden huonehintaan. Kello 20.00 asti (maanantai-perjantai) löytyy buffetista myös pehmeää jäätelöä.

Vierastietokoneet

Mikäli matkustat ilman tietokonetta, löydät aulasta kaksi vierastietokonetta.

Huonetason korotus

Haluatko vierailuusi vähän kultareunusta? Autamme sinua mielellämme korottamaan huonetasoa, mikäli hotellissa on tilaa. Ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin puhelimitse +47 71 57 13 00 tai sähköpostitse q.kristiansund@strawberry.no lisätietojen saamiseksi.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai: 06.00 - 10.00
Tiistai: 06.00 - 10.00
Keskiviikko: 06.00 - 10.00
Torstai: 06.00 - 10.00
Perjantai: 06.00 - 10.00
Lauantai: 07.00 - 10.00
Sunnuntai: 08.00 - 10.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.