Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kristiansand, Norja
  • Vuode, tyyny, valaisin ja nojatuoli kahden hengen Standard-huoneessa, Comfort Hotel Kristiansand -hotellissa

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norja

Comfort Hotel Kristiansand on moderni, erilainen hotelli Kristiansandin keskustassa, 200 metrin päässä rautatieasemasta. Hotellin kivat huoneet, vuorokauden ympäri palveleva kuntosali ja modernit kokoustilat odottavat sinua.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Kristiansand

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Kristiansandiin. Kokosimme tänne vastaukset meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Pysäköinti pysäköintihallissa

Hotellin lähistöltä löytyy hyvät pysäköintimahdollisuudet. Lue lisää pysäköinnistä täältä.

Suosittelemme pysäköimään Lillemarkens Parkeringshus -pysäköintitaloon, joka sijaitsee hotellin pääsisäänkäyntiä vastapäätä ja on edullisin vaihtoehto. Lisäksi käytettävissä on Vestre Torv P-hus, jonne sisäänajo taaphtuu Henrik Wergelandsgatelta ja jonka ylimmästä kerroksesta on suora yhteys hotelliin.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry-jäsennumeroasi.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun majoitut luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä)

Lobbyshop

Lobbyshop-kauppamme valikoimasta löydät valtaosan tarvitsemistasi asioista – aina valmisruoista juomiin, välipaloihin sekä kulutustavaroihin asti.

Early Bird -aamiainen

Oletko aikaisin liikenteessä? Pyynnöstäsi pystymme tarjoilemaan sinulle yksinkertaisemman aamiaisen klo 05:00 alkaen. Ota yhteyttä vastaanottoon, niin kerromme lisää.

Myöhäinen check-out / aikainen check-in

Venyikö lauantai-ilta pitkäksi? Älä huoli, sillä aamiaistarjoilumme jatkuu klo 12:00 asti sunnuntaisin, ja check-out on klo 18:00, ilman lisämaksua. Rentoudu siis ja nuku rauhassa pidempään. Muina päivinä perimme pienen lisämaksun aikaisesta check-inistä ja myöhäisemmästä check-outista.

Huoneluokan korottaminen

Voit korottaa huoneesi luokkaa 100 kruunun (NOK) maksua vastaan. Ota meihin vastaanotossa yhteyttä, niin autamme sinua.

Jääpalat

Keittiöstämme löytyy jääpalakone. Tuomme mielellämme sinulle sieltä jäitä.

Pyykki- ja silityshuone

Neljännestä kerroksestamme löytyy huone, joka on varustettu silitysraudalla ja -laudalla. Jos kaipaat näitä huoneeseesi, pystymme järjestämään senkin.

Huoneen lämpötilan säätö

Mahdollisuus säätää huoneesi lämpötilaa riippuu huoneesi sijainnista. Skippergaten-katua vasten olevat uudet huoneemme on varustettu termostaateilla, joiden avulla voit säätää huoneesi lämpötilaa +/- 2 astetta.

Tulostusmahdollisuus

Jos sinun tarvitsee tulostaa jotakin, lähetä tulostettava tiedosto osoitteeseen co.kristiansand@strawberry.no, niin tulostamme sen sinulle. Jos tulostettavaksi haluamasi tiedosto on kovin pitkä, voi olla, että pyydämme sinulta muutaman kruunun korvauksen tulostuksesta. Pääsääntöisesti tulostus on kuitenkin maksutonta.

Pretty Damn Good Music

Pidätkö meillä soivasta musiikista? Mielestämme sairaan hyvä Comfort Hotel -soittolista löytyy Spotify-musiikkipalvelusta. Listan löydät täältä: http://bit.ly/thecomforthotelssound

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Kristiansand on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Tavoitat meidät numerosta xxx tai sähköpostitse co.kristiansand@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00
Uloskirjautuminen sunnuntaisin klo 18.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Early Bird -aamiainen joka päivä klo 05.00

Lobbyshop

Maanantai - sunnuntai: 24/7

Kuntosali

Maanantai - sunnuntai: 24/7

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.