Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kristiansand, Norja

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norja

Clarion Hotel Ernst on moderni hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Hotellimme ilmapiiri on hurmaava sekoitus menneen ajan glamouria sekä modernia nykytaidetta ja vilkasta kulttuurielämää.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,5
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Ernst

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Ernstiin! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin – sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Hotellimme läheisyydessä sijaitsee useita pysäköintihalleja, joihin vieraillamme on mahdollisuus pysäköidä autonsa. Hotellimme tarjoaa myös rajoitetun määrän omia sisäpysäköintipaikkoja hintaan 290 NOK/vuorokausi – näitä pysäköintipaikkoja on mahdollista varata etukäteen.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Hotellissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla tai Strawberry -jäsennumeroaan käyttämällä. Jos sinulla ei ole mukana älypuhelintasi tai kannettavaasi, sinulla on mahdollisuus käyttää hotellin iMac-tietokoneita.

Clarion loves a VIP-treatment

Haluatko yllättää kumppanisi, ystäväsi tai kollegasi hedelmillä, viinillä tai suklaalla, ehkäpä kauniilla kukkakimpulla huoneessa? Mahdollisuudet ovat miltei rajattomat – ota yhteyttä hotellimme vastaanottoon ja järjestämme huoneeseen ylellisen tervetuliaistoivotuksen.

Huonetason korotus

Kaipaatko vierailuusi lisää tilaa tai ripauksen verran lisämukavuutta? Hotellissamme sinulla on mahdollisuus huonetason korotukseen! Katso huonevaihtoehtomme täältä sekä ylelliset sviittivaihtoehtomme täältä.

Unohditko pakata jotakin?

Vastaanotostamme sinulla on mahdollisuus ostaa muun muassa hygieniatarvikkeita ja muuta tarpeellista mitä matkalla voidaan tarvita. Lisäksi voit ostaa vastaanotostamme suosittuja Clarion-tyynyjämme kotiinviemisiksi.

Aktiviteetteja ja tapahtumia hotellissa ja Kristiansandissa

Katso kalenteristamme lisätiedot, ajankohtaiset tapahtumat ja aktiviteetit hotellissamme ja Kristiansandissa vierailusi aikana. Kysy myös meiltä – kerromme mielellämme parhaat tapahtumavinkkimme. 

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Ernst on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12:00

Ennakkovaraa

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme! Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +47 38 12 86 00 tai sähköpostitse osoitteesta cl.ernst@strawberry.no.

Lounas

Voit varata lounaan ryhmälle vähintään yksi päivä etukäteen. Lounasaika on kello 11:00 - 14:30. Tarjoilemme päivän annoksen ja jälkiruoan tai buffetin. Kesäaikaan lounastarjoilu on tauolla 15. elokuuta asti.

Illallinen

Tarjoillaan aulabaarissa
Maanantai - lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: Suljettu

Aulabaari

Maanantai - lauantai: 17:00 - 24:00
Sunnuntai: Suljettu

Keittiö sulkeutuu klo 22:00

Rentoutumisosasto ja kuntosali

Maanantai - sunnuntai: 06:00 - 23:00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai, sunnuntai ja pyhäpäivät: 07:30 - 11:00

 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.