Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norja

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norja

Clarion Hotel Ernst on moderni hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Hotellimme ilmapiiri on hurmaava sekoitus menneen ajan glamouria sekä modernia nykytaidetta ja vilkasta kulttuurielämää.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Ernst on hotelli, jossa on taianomaista tunnelmaa. Hotellimme sijaitsee parhaalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Rakennuksen perinteinen arkkitehtuuri yhdessä mielenkiintoisen nykytaiteen ja kansainvälisen designin kanssa luo täydelliset puitteet ikimuistoiselle hotellielämykselle!

Keskeinen sijainti

Clarion Hotel Ernst sijaitsee Kristiansandin keskustassa, vain kivenheiton päässä Markens-kävelykadulta sekä lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, kuten Bystrandasta, Fiskebryggasta, Odderøyasta ja Kildenin kulttuuritalosta. Rautatieasema ja bussiterminaali sijaitsevat muutaman kortteli päässä hotellilta, ja lentokenttäbussi tuo sinut mukavasti suoraan hotellille Kjevikin lentoasemalta. Täältä voit lukea lisää Kristiansandista.

Jos haluat nähdä hotellin, voit napauttaa tästä päästäksesi katsomaan 360-esittelyn.

Ravintola ja baari

Hotellin ravintola The Social Bar & Bistro sijaitsee 1. kerroksessa. Nauti klassisesta juomasta, herkullisesta lasillisesta ciniä ja bistroruoistamme. Täällä voit nauttia herkullisen aamiaisen, lounaan ja illallisen. Tarjoamme aterioita terveellisistä, kestävistä raaka-aineista ja luomuvaihtoehtoja on aina saatavilla. Baari sijaitsee lähellä upeaa atriumia ja on paikka, jossa musiikki ja tunnelma ovat keskiössä. Lue lisää täältä.

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Treenit ennen aamiaista tai rentouttavat löylyt saunan lämmössä pitkän kokouspäivän jälkeen? Tervetuloa hotellimme rentoutumisosastolle.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on useita esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla liikkuville vieraillemme. Lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja muista esteettömistä tiloistamme saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Taide

Uudistunut Clarion Hotel Ernst avasi ovensa syksyllä 2012. Hotellimme uusi ilme on hurmaava sekoitus vanhoja perinteitä ja kansainvälistä designia, sekä mielenkiintoista nykytaidetta. "Ennen vanhaan majoittuminen Clarion Hotel Ernstiin oli kuin olisi tullut herraskartanoon tai ylelliseen huvilaan. Tänä päivänä haluamme luoda hotellistamme kuvan, jossa perinteet ja kansainvälisyys kulkevat käsi kädessä. Hotellimme sijaitsee Kristiansandissa, mutta hotellimme miljöö ja taideyksityiskohdat voisivat yhtä hyvin olla New Yorkista tai Pariisista", kuvailee Sune Nordgren – mies, joka vastaa hotellimme taiteellisesta ilmeestä.

Tervetuloa Clarion Hotel Ernstiin – inspiroivaan kohtaamispaikkaan Kristiansandissa.

Yhteystiedot

  • Rådhusgt. 2 4664 Kristiansand , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Kristiansandin juna-asemalle.

Bussi

Bussi Kristiansandin bussiterminaaliin.

Kristiansandin Kjevik-lentokentältä

Lentokenttäbussi Kristiansandin keskustaan, jää pois hotellilla.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Agder Taxi ja Taxi Sør, joilla on kiinteät hinnat kuljetuksiin lentokentältä hotellille.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Ernst

Hotellihuoneiden määrä

199 huonetta – 564 vuodetta

Kokoustilojen määrä

19 kpl – tilaa yli 1000 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Kristiansandin lentokenttä, Kjevik: 17 km, 15–20 minuutin automatka

Etäisyys paikallisliikenteestä

Kristiansandin bussiterminaali: 200 metriä
Kristiansandin juna-asema: 350 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.