Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Festningen Hotel & Resort Kongsvinger ,  Norja

Festningen Hotel & Resort

Kongsvinger,  Norja

Festningen Hotel & Resort sijaitsee keskeisesti Kongsvingerissä, Øvrebyenin linnoituksen muurien sisäpuolella. Hotellin historiallinen merkitys ilmenee kokoustiloissa, ravintolassa ja hotellihuoneissa – uniikki hotelli uniikkeihin elämyksiin.

Festningen Hotel & Resort 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa kokemaan gastronomisia elämyksiä Festningen Hotel & Resortiin. Anna meidän viedä sinut matkalle – matkalle historiallisiin tiloihin, joissa tarjoilemme lähellä tuotettua ruokaa kauden raaka-aineiden innoittamana. Useat tilamme sopivat hyvän illallisen nauttimiseen, seurueille ja tapahtumiin.

Kommandantboligen

Ensimmäisessä linnoitukseen rakennetussa rakennuksessa sijaitsee Kommandantboligen, joka valmistui vuonna 1683. Sen seinistä huokuu sekä gastronomia että historia. Voimme itse asiassa ylpeinä todeta, että koko kuninkaallinen linja Harald V:stä Fredrik II:een, kaikki 13 kuningasta, ovat ruokailleet täällä hyvin. Taiteilija Erik Werenskjold varttui näissä huoneissa. Sen kellari toimii nykyään viinikellarina.

Slaveriet

Juhlatila, tai seurustelutilamme, sijaitsee Slaveriet-nimisessä rakennuksessa, jota leimaa elegantti, mannermainen 1700-luvun tyyli. Tila toimi upseerien asuin- ja kokoontumispaikkana. Rakennuksen nimi on peräisin vuodelta 1816, jolloin joissakin huoneissa pidettiin orjia. Kun saksalaiset valloittivat linnoituksen miehityksen aikana, se muuttui nykyiseen muotoonsa  ja historiallisesti tarkasteltuna sen sisustus edustaa saksalaisten miehityksen aikaa ja sillä on nykyään arkkitehtonista suojeluarvoa.

Vinkjelleren

Kommandantboligenin alapuolella sijaitsee viinikellari, joka toimi ammusvarastona vanhempaa puolustuskoneistoa varten. Nykyään se on sisustettu valoisaksi, viihtyisäksi ja kutsuvaksi viinikellariksi, ja se toimii luonnollisena tapaamispaikkana gastronomisten elämysten muodossa.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluatte saada lisätietoja tai tehdä varauksen, olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +47 62 81 62 00 tai sähköpostitse osoitteessa mail.kongsvinger.festning@festningshotellene.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.