Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Festningen Hotel & Resort Kongsvinger ,  Norja

Festningen Hotel & Resort

Kongsvinger,  Norja

Festningen Hotel & Resort sijaitsee keskeisesti Kongsvingerissä, Øvrebyenin linnoituksen muurien sisäpuolella. Hotellin historiallinen merkitys ilmenee kokoustiloissa, ravintolassa ja hotellihuoneissa – uniikki hotelli uniikkeihin elämyksiin.

Festningen Hotel & Resort 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Compact yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää map
Kaikki huoneemme on sisustettu yksilöllisesti historialliseen, kuninkaalliseen tyyliin, ripauksella modernia otetta. Yhden hengen Compact-huoneissamme on rakennusvuoden mukaiset, alkuperäiset tapetit ja yksityiskohdat. Huoneesta löytyy Jensenin miellyttävä yhden hengen vuode, kirjoituspöytä, istuinryhmä, vaatekaappi, smart-tv, silitysrauta ja -lauta, minibaari ja Nespresso-kahvikone. Kylpyhuone on moderni ja sisältää hiustenkuivaajan ja L'Occitane-tuotteita.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kaikki huoneemme on sisustettu yksilöllisesti historialliseen, kuninkaalliseen tyyliin, ripauksella modernia otetta. Jotkut asiat ovat toki samoja kaikissa huoneissa. Kahden hengen Standard-huoneissamme on aina ihana parivuode sisältäen integroidun vaatesäilytyksen ja yöpöydän, kirjoituspöytä, istuinryhmä, smart-tv, silitysrauta ja -lauta, minibaari ja Nespresso-kahvikone. Kylpyhuoneet ovat moderneja, ja niistä löytyy hiustenkuivaaja ja L'Occitane-tuotteita.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Kaikki huoneemme on sisustettu yksilöllisesti historialliseen, kuninkaalliseen tyyliin, ripauksella modernia otetta. Deluxe-huoneemme ovat suurempia ja niiden varustelu on korkeamman standardin mukainen. Näistä huoneista avautuu myös kaunis näköala. Huoneesta löytyy rakennusvuoden mukaiset, alkuperäiset tapetit ja yksityiskohdat. Huoneessa on Jensenin suuri parivuode, kirjoituspöytä, istuinryhmä, smart-tv, minibaari, silitysrauta ja -lauta sekä Nespresso-kahvikone. Kylpyhuone on moderni ja sisältää hiustenkuivaajan ja L'Occitane-tuotteita. Jos seurueeseenne kuuluu yli 2 henkilöä, voimme pedata vuodesohvan.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Vuodesohva kahdelle
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Sviittimme ovat tilavia ja niistä avautuu upea näköala Glommaa ja Finnskogenia kohti. Kuten muutkin huoneet, myös nämä on sisustettu historialliseen, kuninkaalliseen tyyliin ripauksella modernia otetta. Jensenin parivuoteessa (180 x 210 cm) on tamminen sängynpääty, ja huoneessa on lisäksi kirjoituspöytä, istuinryhmä, smart-tv, silitysrauta ja -lauta, minibaari, tallelokero ja Nespresso-kahvikone. Modernista kylpyhuoneesta löytyy hiustenkuivaaja ja L'Occitane-tuotteita. Sviitti sopii erinomaisesti pientä ylellisyyttä kaipaaville.
 • Tupakointi kielletty
 • Junior-sviitti
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Vuodesohva kahdelle
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.