Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Festningen Hotel & Resort Kongsvinger ,  Norja

Festningen Hotel & Resort

Kongsvinger,  Norja

Festningen Hotel & Resort sijaitsee keskeisesti Kongsvingerissä, Øvrebyenin linnoituksen muurien sisäpuolella. Hotellin historiallinen merkitys ilmenee kokoustiloissa, ravintolassa ja hotellihuoneissa – uniikki hotelli uniikkeihin elämyksiin.

Festningen Hotel & Resort 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kongsvinger Festning sijaitsee Kongsvingerin huipulla, ja on oma Soria Moriamme. Kongsvinger Festningiä on mahdotonta olla huomaamatta matkalla Kongsvingerissä. Linnoitus on tärkeä kulttuurimuisto ja ainutlaatuinen matkakohde, kun haluat matkustaa paikkoihin, joiden seinistä huokuu historia, tai kun haluat ainutlaatuiset puitteet häillesi, konfirmaatiotilaisuudelle tai 50-vuotispäiväksi. Tämä pon myös paikka yrityksille, jotka haluavat jotakin tavallisesta poikkeavaa.

Kunnostustöitä ja historiallinen tunnelma

Linnoitus on kunnostettu ja se on nyt käyttövalmis, mikä on mielestämme uskomattoman mukavaa! Tällä hotellilla on todella historiallista merkitystä norjalaisille. Linnoituksen juuret juontavat 1600-luvulle ja se on ollut tärkeässä roolissa Norjan kansallispoliittisessa historiassa, Norjan itsenäisyyden ja maan rajojen suojelemisen kannalta  historiallisesti tarkasteltuna.

Kaikki eivät ehkä edes tiedä, mikä kasarmi on  lyhyesti sanottuna se on armeijan rakennus sotilaita varten. Kasarmimme alkuperä juontaa vuoteen 1771 ja pidämme siitä, miltä se nyt näyttää kaikessa loistossaan täydellisten kunnostustöiden jälkeen. Kongsvinger Festning on todella ainutlaatuinen hotelli, jossa noin 60 vuodepaikkaa on jaettu 28 pieneen ja suureen huoneeseen, joilla kaikilla on oma luonteensa ja historiallinen tunnelmansa. Useista huoneista avautuu panoraamanäköala Glommaa ja Finnskogenia kohti! Alkuperäiset tapetit ja yksityiskohdat luovat todella tunnelmaa huoneisiin, joten näissä ainutlaatuisissa huoneissa voit antaa hartioidesi laskeutua ja vain rentoutua.

Kulinaristisia elämyksiä historiallisessa ympäristössä

Anna meidän viedä sinut matkalle – matkalle historiallisiin tiloihin, joissa tarjoilemme lähellä tuotettua ruokaa kauden raaka-aineiden innoittamana. Meillä on useita tiloja, jotka on omistettu hyville päivällisille, seurueille ja tapahtumiin.

Kurssit ja kongressit

Meillä on useita kongressitiloja ja voimme ottaa vastaan jopa 140 hengen kokoisia ryhmiä. Kaikki kokoustilamme ovat valoisia ja viihtyisiä.

Tervetuloa Kongsvinger Festningiin!

Yhteystiedot

  • Kongsvinger Festning 2213 Kongsvinger , Norja

Löydä hotellille

Bussi ja juna

Ruter.no-matkasuunnittelijan avulla voit suunnitella matkan luoksemme joukkoliikennettä käyttäen, Kongsvingerin asema sijaitsee 1,4 km päässä hotellilta.

Oslon Gardermoenin lentoasemalta

Norjan päälentoasemalta Kongsvingeriin menee hieman yli 1 tunti autolla. Voit myös ottaa Flytoget-lentokenttäjunan Oslo S:ään ja sitten bussin Kongsvingeriin Oslo S:stä.

Taksi

Suosittelemme yritystä Kongsvinger Taxi: 03650

1800-luvulla

Entisaikoina ihmisillä oli tapana saapua tänne kävellen tai (jos oli rikas tai todella onnekas) hevosella. Asuinpaikasta riippuen matkaan kului kävellen 1-30 dagers reisetid, til fots - god tur!

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

28 kahden hengen huonetta

Etäisyys lentoasemalle

Oslo Airport Gardermoen 51 km.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.