Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Arcticus Harstad ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Arcticus

Harstad,  Norja

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Arcticukseen. Kulttuurihotelli aivan veden äärellä Harstadissa. Rauhallinen ja viihtyisä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Meillä aamiainen, fika ja lämmin iltapala sisältyvät aina huonehintaan.

Clarion Collection® Hotel Arcticus 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
2,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

2,9
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Arcticus

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Arcticus on hotelli, jonka ilmapiiriä hallitsevat taide, musiikki ja kultuuri. Hotelli sijaitsee veden äärellä Harstadissa, näkymällään kohti merta ja vuonoja. Saman katon alta löytyvät myös Harstad Kulturhus ja kaupungin kirjasto. Hotelli sijaitsee rauhallisessa ja mukavassa ympäristössä, lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta

Fika ja iltapala sisältyvät hintaan

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan yöpymisen yhteydessä, ja tämän lisäksi tarjoilemme fikan ja iltapalan – joka päivä. Täältä voit lukea lisää ruokakonseptistamme.

Kuntosali ja liikunta

Tiedämme, että varsinkin matkoilla omassa treeniaikataulussa voi olla vaikeaa pitäytyä. Clarion Collection Hotel Arcticus -hotellin kuntosali palvelee sinua maksutta. Kuntosalimme on varusteltu juoksumatolla, kuntopyörällä, soutulaitteella sekä monitoimilaitteella.

Lainaa kalastusvapa

Vastaanotostamme löytyy vieraidemme käyttöön maksutta kaksi onkivapaa. Pantin saat takaisin vavan palautuksen yhteydessä. Pidäthän huolta koukuista, sillä perimme kadonneesta koukusta 20 kruunun (NOK) maksun.

Kokoustilat

Modernit, monikäyttöiset kokoustilamme lisäävät kokoukseesi säväyksen kulttuuria. Meillä voit järjestää yhden tai useamman päivän kokouksia. Osallistujat voivat luonnollisesti majoittua luonamme. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Historia

Clarion Collection Hotel Arcticus rakennettiin osana Harstads Kulturhus -kulttuurikeskusta vuonna 1992. Historiallisesti rakennuksessamme toimi makkaratehdas. Ajan kuluessa vanha teollisuusalue on saanut uuden ilmeen kulturellina kohtaamispaikkana, kirjastoineen ja konsertteineen.

Yhteystiedot

  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norja

Löydä hotellille

Harstadin/Narvikin lentoasemalta

Lentokenttäbussi Harstadiin, lentokenttäbussi kulkee ovelta ovelle. Lentokenttäbussi ei kulje kaikkien Widerøen meno- ja tulolentojen mukaisesti.
Lentokenttätaksi on varattavissa 3 tuntia etukäteen.

Taksi

Suosittelemme yritystä Harstad Taxi, puhelin: +47 77 04 10 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Arcticus

Hotellihuoneiden määrä

112 kappaletta – 224 vuodetta

Kokoustilojen määrä

1 kappale – 65 henkilön kapasiteetti

Etäisyys lentokentältä

Harstad/Narvik-lentokenttä: 50 km, n. 1 tunti autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.