Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Park Halden ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Park

Halden,  Norja

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Parkiin! Sijaitsemme kävelymatkan päässä keskustasta. Hotellissa on 64 huonetta ja sviittiä, maksuton pysäköinti, kuntosali, sauna ja kokoustilat. Fika ja iltapala sisältyvät hintaan.

Clarion Collection® Hotel Park 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Park

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Park on ensimmäinen hotellimme viihtyisässä pikkukaupungissa aivan Ruotsin rajalla. Meillä asut moderneissa hotellihuoneissa kävelymatkan päässä keskustasta, aivan Østfoldin korkeakoulun vieressä, ja ennen kaikkea lähellä Fredrikstenin linnoitusta, joka kohoaa korkealla kaupungin laella. Meiltä löydät myös kuntosalin, saunan, kokoushuoneita ja ilmaisen pysäköinnin vieraillemme. 

Ensimmäinen hotellimme Haldenissa!

Olemme todella ylpeitä saadessamme esitellä ensimmäisen hotellimme Haldenissa. Clarion Collection Hotel Park on hotelli, jonka seinissä on hyvin ylläpidettyä historian havinaa, ja sijaintimme on keskeinen aivan keskustan ytimen reunalla lähellä keskustan palveluja, ostosmahdollisuuksia ja yöelämää.

64 mukavaa huonetta ja sviittiä, kuntosali ja sauna

Tunne olosi kotoisaksi yhdessä 64 huoneista ja sviiteistä, jotka on sisustettu hienostuneesti tummalla puulla. Useat huoneistamme tarjoavat näkymät hotellin puutarhaan ja niissä on rauhallinen ilmapiiri. Hotellin kuntosali ja sauna ovat täysin maksutta vieraidemme käytössä.

Evening Meal ja Afternoon Sweets kuuluvat aina hintaan

Me Clarion Collection Hotel Park haluamme, että sinun oleskelusi on mahdollisimman helppoa ja siksi tarjoilemmekin joka päivä lämpimän aterian salaatilla ja keitolla iltaisin ja Afternoon Sweets -tarjoilun iltapäivisin. Ne sisältyvät aina huoneen hintaan. Lue lisää palveluistamme ja ruokailuajoista täältä.

Kongressit, kokoukset ja tilaisuudet

Järjestä seuraava kongressisi meillä. Meillä on 5 erikokoista kokoustilaa, joista yksi on varusteltu elokuvateatteriksi ja sinne mahtuu 150 henkeä. Meillä on myös 4 pienempää kokoustilaa, jotka sopivat hyvin hallituksen kokouksien, työpajojen ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden!

Huoneet liikuntarajoitteisille

Clarion Collection Hotel Park tarjoaa luonnollisesti huoneita liikuntarajoitteisille. Lisätietoja saa soittamalla hotellimme numeroon +47 69 21 15 00 tai sähköpostitse osoitteesta cc.park@strawberry.no

Yhteystiedot

  • Marcus Thranes gate 30 1776 Halden , Norja

Lisätietoja

Löydä hotellille

Bussi

Park Hotelin bussiasema sijaitsee aivan hotellin ulkopuolella.

Juna

Haldenin rautatieasema sijaitsee 1,3 km hotellilta.

Taxi

Suosittelemme yritystä Halden Taxi +47 69213200.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Park

Huoneiden lukumäärä

64 huonetta - 120 vuodepaikkaa

Kokoushuoneiden lukumäärä

5 huonetta, joissa on tilaa jopa 150 henkilölle


Etäisyys lentoasemalta

Lentoasema Oslo Lufthavn Gardermoen, 160 km

Noin 1 tunti 50 minuuttia autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.