Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Grimstad Grimstad ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Grimstad, Norja

Clarion Collection® Hotel Grimstad

Grimstad,  Norja

Clarion Collection® Hotel Grimstad sijaitsee keskeisesti Grimstadin ydinkeskustassa, ja se on täydellinen lähtöpiste kaupunkiin ja sen lähialueisiin tutustumiseen. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä. Tervetuloa!

Clarion Collection® Hotel Grimstad 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Grimstadiin. Olemme koonneet tänne vieraidemme meille usein esittämiä kysymyksiä. Jos haluat vastauksen johonkin muuhun asiaan, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Hotellin yhteydessä on rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja. Paikkoja hallinnoi Onepark ja veloitus on 145 NOK per vuorokausi.

Matkatavarahuone

Hotelli tarjoaa matkatavaroiden säilytyksen ennen sisäänkirjautumista ja uloskirjautumisen jälkeen.

Maksuton wi-fi

Kaikissa huoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on käytettävissä maksuton internet-yhteys. Yhteyden muodostamiseen ei tarvita salasanaa  sitten vain surffailemaan!

Käteisetön hotelli

Clarion Collection Hotel Grimstad on käteisetön hotelli. Meille hotellin työntekijöille tämä tarkoittaa turvallisempaa työpaikkaa, vähentää ryöstöjen riskiä, torjuu rikollista toimintaa ja tarjoaa henkilökunnalle enemmän aikaa palvella vieraitamme. Vieraillemme ja vierailijoillemme tämä tarkoittaa parempaa turvallisuutta nopean ja varman maksutapahtuman avulla. Hyväksymme yleisimmät maksu- ja luottokortit. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on vierailuusi liittyvää kysyttävää, olet sydämellisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +47 37 25 08 00 tai sähköpostitse osoitteessa cc.grimstad@strawberry.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Tarjoiluajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Fika

Kaikki päivät: 15:00 - 17:00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.