Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Gjøvik, Norja

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norja

Quality Hotel Strand sijaitsee kauniissa ympäristössä Gjövikin keskustassa vuonojen ja tuntureiden ympäröimänä. Hotellissa on 151 hotellihuonetta, yhdeksän nykyaikaista kokoushuonetta ja yksi Norjan suurimmista kylpylöistä.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Strand

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Gjövikiin! Alapuolelle olemme listanneet parhaat vinkkimme paikallisista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.

Gjövikin lasitehdas

Potpurriruukku Gjövikin lasitehtaalta on tyylikäs esimerkki siitä, että Casper Kauffeldtin idea 1800-luvun alkuajoilta elää edelleen tällä uudella vuosituhannella. Lasiuuni sytytettiin ensimmäistä kertaa Gjövikin lasitehtaalla yli 200 vuotta sitten – tervetuloa lasitehtaaseen kokemaan perinteikästä, upeaa käsityötaidetta, jota jotkin maan lahjakkaimmista lasinpuhaltajista harjoittavat. Kaupasta löydät kaikkea aina perinteisistä koboltinsinisistä tuotteista uusiin ja jännittäviin muotoiluihin. Jos olette liikkeellä ryhmänä, on kierroksen järjestäminen mahdollista.

Sogstad Maatilapuoti

Sogstad Gård on keskisuuri maatila Lenan lähellä, Opplandin Østre Totenissa. Täältä voit ostaa paikallisesti tuotettuja, tuoreita vihanneksia, omenasosetta, hilloa, mausteita, upeita juustoja sekä tuoreita munia.

Gjøvik Olympiske Fjellhall

Olemme iloisia voidessamme esitellä Gjøvik Olympiske Fjellhall -jäähallin, joka rakennettiin vuoden 1994 talviolympialaisten jääkiekko-otteluita varten. Vaihtoehtona oli rakentaa jäähalli joko maan alle tai tavanomainen jäähalli maan pinnalle. Maanalaisen jäähallin rakentamiselle löytyi hyvät perustelut: se sijaitsisi keskellä kaupunkia, kaupungn pääkadun päässä. Täällä sijaitsi jo ennestään yksi urheilukeskus: yksi maailman ensimmäisistä maanalaisista uimahalleista, joka valmistui vuonna 1974. Siitä saadut kokemukset ovat olleet kannustavia.

Vitensenteret Innlandet -tiedekeskus 

Tämä tiedekeskus sopii leikkimielisille, uteliaille ja oppimisesta kiinnostuneille – kaikenikäisille lapsille ja aikuisille! Täydellinen päiväretkikohde niin lapsiperheille, päiväkotiryhmille, koululuokille kuin teambuildingiin yrityksille ja yhdistyksille. Jännittäviä, kekseliäitä ja kauniita ympäristöjä, jotka ovat täynnä luonnontieteisiin, tekniikkaan ja matematiikkaan liittyviä aktiviteetteja ja kokeita. Voit kokea matematiikan jännittävyyden ja kauneuden Origo-tilassa, rakentaa rakennustyömaalla, pyöräillä Mjøsaa pitkin, kokeilla leikkkiportaita, selvittää kuinka kovaa pystyt huutamaan, tutustua väreihin ROGGBIF-huoneessa ja paljon muuta! Holmen Brændri -tislaamo löytyy samoista tiloista. Täältä löytyy myös ainutlaatuinen lasikokoelma Gjøvikglass sekä lasia Birin ja Hurdalin lasitehtailta.

Eitunet – Gjøvikin katolla

Eiktunet on kuin pieni kylä suoraan 1800-luvulta. Täältä avautuu upea näköala Mjøsan yli, ja tämä ulkomuseo onkin yksi Gjøvikin suosituimmista nähtävyyksistä. Voit viettää aikaa kävellen ja tutkien vanhoja asumuksia, pieniä lampia ja maatilan niittyjä. Ethän unohda kokeilla myös kalaonneasi – lammissa elää ruutanoita. Ryhmille on varattavissa opastettuja kierroksia.

Kauffeldtgården

Kauffeldtgården on ainoa kaupungin keskustassa säilynyt rakennus, joka on jäljellä lasitehtaan toiminnasta 1800-luvun ensimmäisiltä vuosikymmeniltä. Rakennus valmistui 1800-luvun alkupuolella Caspar Kauffeldtin, Gjøvikin lasitehtaan perustajan rakentamana. Nykyisin Gjøvikin historiallinen yhdistys, Gjøvikin taideyhdistys ja Mjøsmuseetin toimistot ja näyttelytilat sijaitsevat tässä Kauffeldtgården-rakennuksessa, joka löytyy Storgatan ja raatihuoneen välistä.

Gjøvik Gård

Keskellä kaupunkia sijaitsee puisto ja historiallisia rakennuksia, jotka yhdessä muodostavat Gjøvikin tilan. Gjøvikin tilan päärakennus valmistui vuonna 1810 ja siinä asui lasitehtaanomistaja Kauffeldtin perhe. Valkoiseksi kalkittu talo suurine ikkunaruutuineen oli sensaatiomainen ilmestys tuon ajan maalaamattomien rakennusten värittämässä maisemassa. Tämän rakennuksen sisältä löytyy sotakomissaari Alf Mjøenin asumus, sisältäen irtaimistoa vuosilta 1861–1956. Gjøvikin tilalla järjestetään vuoden mittaan runsaasti erilaisia tapahtumia ja konsertteja, erityisesti kesäkuukausien aikana. Ryhmille on varattavissa opastettuja kierroksia.

Gjövikin suklaatehdas

Aito Gjövikin suklaa on niin kutsuttua kuorrutesuklaata, joka sisältää enemmän kaakaovoita kuin "tavallista" suklaata" ja joka temperoidaan valmistusprosessin aikana. Suklaanvalmistuksessa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita, minkä vuoksi jopa lapset voivat maistaa tämän eron. Tehtaasta on tullut yksi harvoista kotitekoisen suklaan valmistajista koko Norjassa. Suklaatehtaan erityinen ilmapiiri ja aidon suklaan uniikki maku ovat tehneet Gjövikin suklaatehtaasta yhden kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Luonnollisesti suklaatehdas on myös paikallisten makeannälkäisten suosiossa!

Höyrylaiva Skibladner

Skibladner on yli 150 vuotta vanha höyrylaiva, joka antaa sinulle unohtumattoman elämyksen suoraan 1800-luvulta. Laivan kyydissä voit nauttia Mjøsan kauniista maisemasta, nähdä käynnissä olevan höyrykoneen, ihastella kannen alla olevia upeita salonkeja, lähettää postikortteja aluksen omasta postilaatikosta ja kokea höyrylaivaliikenteen 1800-luvun tyyliin. Voit myös syödä hyvää ruokaa salongissa. Laivan kyydissä järjestetään myös mielenkiintoisia musiikkitapahtumia ja muuta viihdettä koko sesongin ajan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.