Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Fredrikstad Fredrikstad ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Fredrikstad, Norja

Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad,  Norja

Quality Hotel Fredrikstad on design-hotelli Fredrikstadissa. Hotellimme innovatiivinen design luo ilmapiirin ja inspiroivan miljöön, joka soveltuu hyvin niin tehokkaisiin kokouksiin kuin viihtyisiin viikonloppuihinkin.

Quality Hotel™ Fredrikstad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Fredrikstad

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Fredrikstadiin! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin sinulle, joka suunnittelet vierailua luonamme. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Lykkeberg Parkeringshus sijaitsee hotellin alapuolella ja sieltä on helppo pääsy hotelliin hissillä, joka johtaa suoraan aulaamme. Pysäköintipaikat omistaa Ryen Eiendom ja niitä hallinnoi Europark. Pysäköinti maksaa 160 NOK per vuorokausi. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Lisäksi Apenesfjellet Parkeringshus sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Matkatavarasäilytys

Quality Hotel Fredrikstadin vieraana voit jättää laukkusi matkatavarasäilytykseen ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin tai uloskirjautumisen jälkeen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellin yleisissä tiloissa on mahdollisuus muodostaa yhteys maksuttomaan, langattomaan internetiin. Muodosta yhteys "Strawberry guest" -nimiseen verkkoon – salasanaa ei tarvita.

Unohtuiko jotakin?

Etkö saanut kaikkea mahtumaan mukaan matkatavaroihin? Ei hätää – vastaanotossamme on suurin osa tarpeellisista hygieniatarvikkeista, joita saatat tarvita vierailullasi. Jos varastostamme ei löydy kaipaamasi tuotetta, autamme mielellämme sinua tarvittavien tuotteiden hankinnassa.

Huonetason korotus

Kaipaatko vierailuusi ripauksen ylellisyyttä? Meillä sinulla on mahdollisuus huonetason korotukseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme myös tässä asiassa.

Kampaamo

Piristä päivääsi uudella hiustyylillä. Hotellimme katutasossa sijaitsevassa hiussalongissa Hege Wehler ja Cecilie Alvestad hemmottelevat sinua muodikkailla hiustyyleillä, viimeisimmillä hiustenhoitotrendeillä sekä stailaus- ja meikkauspalvelulla. Yrityksen valikoimaan kuuluvat myös upeat morsiuspaketit. Hinnat ja ajanvaraukset, ole hyvä ja ota yhteyttä kampaamoon: +47 693 10 190.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Fredrikstad on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai : 07:30 - 10:30

Lobbybar

Maanantai - torstai: 17:00 - 00:00
Perjantai - lauantai: 15:00 - 01:00
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.