Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florø,  Norja

Me Comfort Hotel® Victoria Florøssa uskomme kontrasteihin. Hotellimme sijaitsee mäkien ja vuorien, vuonojen ja laaksojen keskellä. Kaupungin urbaanissa ja täysin kunnostetussa hotellissa olet vain 5 minuutin päässä lentoasemalta, aivan keskustassa.

Comfort Hotel® Victoria Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,8
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Victoria Florø

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel® Victoria Florø on moderni kokous- ja vapaa-ajanhotelli Norjan läntisimmän kaupungin, Florön, keskustassa. Tervetuloa upean hotelliin, joka sijaitsee vain 600 metrin päässä lauttaterminaalista ja jossa on ravintola, baari ja maksuton Wi-Fi.

Florön keskustassa

Meidän mielestämme kaupungin tarjonnan tulee olla lähellä, minkä vuoksi Comfort Hotel® Victoria Florø sijaitsee keskellä kaupunkia. 100 metriä bussiasemalta, 600 metriä lauttaterminaalista ja viiden minuutin päässän lentoasemalta. Lyhyesti sanoen: aivan keskellä kaikkea.

Modernia muotoilua ja mukavaa oleskelua

Comfort Hotel® Victoria Florøn aula on sisustettu designer-huonekaluilla ja moderneilla väreillä. Täällä voit nauttia lasillisen viiniä sekä työskennellä tai surffailla maksuttomassa, langattomassa verkossamme. 

Huone kaikella sillä, mitä tarvitset

Hotellihuoneesta löydät suuren taulutelevision, maksuttoman Wi-Fin ja miellyttävän vuoteen. Meillä on Comfort-tyyli, mikä merkitsee mukavia, edullisia huoneita, modernia muotoilua ja hyvää musiikkia. Saat sen, mistä maksat.

Kokous

Comfort Hotel® Victoria Florø -hotellissa on upeat kokous- ja kongressitilat 100 henkilölle. Sen ansiosta hotellimme on itsestään selvä valinta kokouksille, kongresseille ja muille tapahtumille Florössä.

Bolette

Tervetuloa täysin uuteen ravintolaamme ja baariimme! Täällä voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja epämuodollisesta ilmapiiristä. Valitse maukas ateria à la carte -ravintolassamme tai nauti lasillisesta ja viihteestä baarissamme. Jos pidät pubivisoista, livemusiikista ja muista sosiaalisista tapahtumista, löydät ne kaikki täältä.

Ja mikäli lauantai-ilta venyy pidemmäksi, voit rentoutua ja nukkua vähän pidempään. Sunnuntaisin meillä on nimittäin myöhäinen check-out. Kunhan vain kirjaudut huoneesta ulos ennen klo18:00, me olemme tyytyväisiä.

Aulamyymälä

Oletko unohtanut jotakin? Tule aulamyymäläämme! Täältä voit ostaa viiniä, olutta, virvoitusjuomia, salaatteja, pikkupurtavaa, kevyempiä aterioita ja paljon muuta. Myymälämme on avoinna vuorokauden ympäri ja meillä on kaikkea, mitä voit tarvita (ja vähän enemmänkin).

Kuntosali

Jos pidät hikoilemisesta, teemme yhteistyötä upean kuntosalin kanssa, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellista. Virkistävän suihkun jälkeen sinulla on paljon energiaa tutustuaksesi Florön kaupunkiin. Nauti herkullinen lounas Lille Markedissa tai olut Vesle Kinnissä, Kinn Bryggerin panimopubissa.

Yhteystiedot

  • Markegata 43 6900 Florø , Norja

Löydä hotellille

Linja-auto

Florön linja-autoasema

Florön lentokentältä

Taksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Florø Taxi, +47 577 410 15

Tietoja hotellista Comfort Hotel Victoria Florø

Hotellihuoneiden määrä

97 huonetta - 185 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

2 kpl - tilaa 150 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Florön lentokenttä: 2,4 km, noin 5 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Florön linja-autoasema: 100 m
Etäisyys lauttaterminaalista: 600 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.