Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norja

Comfort Hotel Florø sijaitsee erinomaisella paikalla. Upea hotelli suosituilla ravintolalla ja baarilla ja nykyaikaisilla huoneilla, ainoastaan viiden minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalilta. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 150 henkilölle.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Florø on nykyaikainen kokous- ja vapaa-ajanhotelli Norjan läntisimmän kaupungin, Florön, keskustassa. Tervetuloa upean hotelliin, joka sijaitsee vain 600 metrin päässä lauttaterminaalista ja jossa on ravintola, baari ja maksuton Wi-Fi.

Florön keskustassa

Meidän mielestämme kaupungin tarjonnan tulee olla lähellä, minkä vuoksi Comfort Hotel Florø sijaitsee keskellä kaupunkia. 100 metriä bussiasemalta, 600 metriä lauttaterminaalista ja viiden minuutin päässä Florön lentokentältä. Lyhyesti sanoen, aivan keskellä kaikkea.

Nykyaikaista muotoilua ja mukavaa oleskelua

Comfort Hotel Florøn aula on sisustettu designer-huonekaluilla ja nykyaikaisilla väreillä. Täällä voit nauttia lasillisen viiniä sekä työskennellä tai surffailla maksuttomassa, langattomassa verkossamme. 

Huone kaikella sillä, mitä tarvitset

Huoneesta löydät suuren taulutelevision, maksuttoman Wi-Fin ja miellyttävän vuoteen. Meillä on Comfort-tyyli, mikä merkitsee mukavia, edullisia huoneita, nykyaikaista muotoilua ja hyvää musiikkia. Saat sen, mistä maksat.

Kokous

Comfort Hotel Florø -hotellissa on nykyaikaiset kokous- ja kongressitilat 100 henkilölle. Sen ansiosta hotellimme on itsestään selvä valinta kokouksille, kongresseille ja muille tapahtumille Florössä.

Bolette

Tervetuloa täysin uuteen ravintolaamme ja baariimme! Täällä voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja epämuodollisesta ilmapiiristä. Valitse maukas ateria à la carte -ravintolassamme tai nauti lasillisesta ja viihteestä baarissamme. Jos pidät pubivisoista, livemusiikista ja muista sosiaalisista tapahtumista, löydät ne kaikki täältä.

Ja mikäli lauantai-ilta venyy pidemmäksi, voit rentoutua ja nukkua vähän pidempään. Sunnuntaisin meillä on nimittäin myöhäinen check-out. Kunhan vain kirjaudut huoneesta ulos ennen klo18.00, me olemme tyytyväisiä.

Aulamyymälä

Oletko unohtanut jotakin? Tule aulamyymäläämme! Täältä voit ostaa viiniä, olutta, virvoitusjuomia, salaatteja, pikkupurtavaa, kevyempiä aterioita ja paljon muuta. Myymälämme on avoinna vuorokauden ympäri ja meillä on kaikkea, mitä voit tarvita (ja vähän enemmänkin).

Kuntosali

Jos pidät hikoilemisesta, teemme yhteistyötä upean kuntosalin kanssa, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellista. Virkistävän suihkun jälkeen sinulla on paljon energiaa tutustuaksesi Florön kaupunkiin. Nauti herkullinen lounas Lille Markedissa tai olut Vesle Kinnissä, Kinn Bryggerin panimopubissa.

Yhteystiedot

  • Markegata 43 6900 Florø , Norja

Löydä hotellille

Linja-auto

Florön linja-autoasema

Florön lentokentältä

Taksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Florø Taxi, +47 577 410 15

Tietoja hotellista Comfort Hotel Florø

Hotellihuoneiden määrä

97 huonetta - 185 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

2 kpl - tilaa 150 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Florön lentokenttä: 2,4 km, noin 5 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Florön linja-autoasema: 100 m
Etäisyys lauttaterminaalista: 600 m

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.