Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norja

  • Aamiaisbuffetti Clarion Collection Hotel Grand Bodössä, Norjassa
  • Yleiskuva buffetista, Clarion Collection Hotel Grand Bodössä, Norjassa
  • Lähikuva vihanneksista buffetissa, Clarion Collection Hotel Grand Bodössä, Norjassa

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norja

Tervetuloa rauhalliseen keitaaseen keskelle historiallista Bodötä. Clarion Collection Hotel Grand Bodö sijaitsee lähellä kaupungin ostoskatua ja satamaa. Fika ja iltapala sisältyvät hintaan, joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Grand Bodössä asut keskellä Bodön historiaa, kulttuuria ja kaunista pohjoisnorjalaista luontoa. Tarjoamme viehättävät huoneet, keskeisen sijainnin ja iltaruoan joka ilta.

Bodön keskustasssa

Clarion Collection Hotel Grand Bodö sijaitsee Bodön keskustassa sataman läheisyydessä. Kauppakatu Glasshuset on nurkan takana. Lisäksi olet lähellä kaupungin kattavaa ravintola- ja kahvilatarjontaa. Bodön suositut nähtävyydet, kuten Luftfartsmuseet (Ilmailumuseo) ja Galleri Bodøgaard (Taidegalleria) ovat lyhyen matkan päässä hotellilta. Hotelli on kunnostettu täysin vuoden 2018 aikana – uusia huoneita, kylpyhuoneita, aula ja ravintola. Sisustus on hakenut inspiraatiota 1940-luvulta ja yhdistelee modernia designia vanhoihin sisustuselementteihin, kuten kattokruunuihin. Rakennamme myös kahta uutta sviittiä, joiden arvioidaan olevan valmiita 1. kesäkuuta 2018.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Iltapäivisin tarjoilemme fika ja illalla vuorostaan iltapala – täysin ilmaiseksi. Lisätietoja löydät "Palvelut"-välilehden takaa.

Upea sodan jälkeinen arkkitehtuuri

Clarion Collection Hotel Grand Bodö tarjoaa värikkään ja modernin miljöön. Historia välittyy sisustusyksityiskohdista ja tunnusomaisesta sodan jälkeisestä arkkitehtuurista. Hotellin monien tunnettujen vieraiden joukosta erottuu kirjailija Knut Hamsun, joka kirjoitti kirjansa “Segelfoss by” yhdessä hotellihuoneistamme.

Treenaus ja hyvinvointi

Hotellilla on yhteistyösopimus Balansen Helse og Livsstilsenterin kanssa, joka sijaitsee hotellia vastapäätä, kadun toisella puolella. Täällä voit treenata niin salilla kuin ryhmäliikuntatunneillakin – miltä kuulostaisi vauhdikas Spinning-tunti? Pääset myös nauttimaan Balansen kylpyläosastosta, josta löydät saunoja ja porealtaan.

Kuntoilu ja hyvinvointi

Hotellilla on yhteistyösopimus Balansen Helse og Livstilsenterin kanssa, joka sijaitsee heti kadun toisella puolella. Täällä voit treenata sekä kuntosalilla että myös ryhmäliikuntatunneilla, vaikkapa spinningin parissa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä nauttimaan Balansen Spa-osastosta, josta löydät saunoja ja porealtaan. Erilaisista kuntoilumahdollisuuksista voit lukea lisää täältä.

Kokoustilat ja kokoukset

Hotellin kokousosaston kahdesta kokoustilasta löytyy tilaa 30 osallistujalle per tila. Täältä voit lukea lisää kokoustiloistamme.

Toisen maailmansodan historiaa

Clarion Collection Hotel Grand Bodöllä on pitkä ja dramaattinen historia, joka ulottuu vuoden 1850 alkuun asti. Bodö vahingoittui suuressa pommituksessa 27. toukokuuta 1940. Rouva Anna Hoseth oli sillä hetkellä yksin hotellissa. Haettuaan suojaa kellarista hän oli vähällä saada surmansa. Hänet pelasti viime hetkellä läpikulkumatkalla ollut sotilas, joka vieraili hotellissa useita kertoja sodan loputtua. Ruokasalissa riippuu nykyisin peili, joka on yksi harvoista esineistä, jotka säilyivät pommituksessa ehjinä.

Yhteystiedot

  • Professor Schyttes gate 1 8006 Bodø , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Bodøn asemalle, Nordlandsbanen pääteasema.

Bodøn lentokentältä

Bussipysäkki Bodøn tuomiokirkon kohdalla, josta 4 min kävelymatka hotelliin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bodø Taxi, puhelin +47 07550.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Grand Bodö

Hotellihuoneiden määrä

100 kpl, joista 2 kpl on sviittejä – yhteensä 193 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

1 kpl – tilaa yhteensä 40 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Bodön lentokenttä: 2,5 km, noin 6 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bodön asema: 5 minuutin kävely
Bussipysäkki aivan hotellin ulkopuolella.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.