Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Bodø Norja

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Bodössä

Haluatko varata kokoustilan Bodössä? Kokoushotellissamme on keskustassa sijaitsevia tiloja moniin eri tarpeisiin. Tänne on helppo tulla, sillä hotellilta on 5 minuutin kävelymatka Bodön asemalle ja muutaman minuutin automatka Bodön lentokentälle.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø -hotellissa on useita erilaisia kokoustiloja ja –huoneita, lyöden laudalta tavallisemmat paikat ja sopien kaikenlaisiin tilanteisiin, kuten pienemmät kokoukset, kickoffit, workshopit, kurssit sekä seurustelutilaisuudet Pohjois-Norjassa. Ruokaa ja juomia tarjoillaan kaikilla päivän aterioilla, minkä lisäksi kahvi ja välipalat pitävät energian huippulukemissa koko kokouspäivän ajan. Päivän kokouksen, aivoriihen ja tiimityön jälkeen voitte rentoutua hotellin kuntosalilla tai saunassa.

Hotelli, jolla on pitkä ja dramaattinen historia, kärsi pahoin, kun kaupunkia pommitettiin toisen maailmansodan aikana. Peili, joka koristaa nykyisin ruokasalia, on yksi niitä harvoja esineitä, jotka selvisivät sodasta vahingoittumattomina. Yksi hotellin monista tunnetuista vieraista on kirjailija Knut Hamsun, joka kirjoitti kirjansa "Segelfoss by" hotellin tornihuoneessa.

Bodön voidaan sanoa olevan Norjan lentopääkaupunki, jossa on yksi Norjan ilmavoimien suurimmista lentotukikohdista, norjalaisen Widerøe-lentoyhtiön pääkonttori sekä kansallinen ilmailumuseo Norskt Luftfartsmuseum. Täällä sijaitsee myös toinen Norjan kahdesta poliisiammattikorkeakoulusta.

Kokoushotellin sijainti tarjoaa aidon kokemuksen luonnosta ja se on ihanteellinen lähtökohta halutessasi tutustua Pohjois-Norjan kulttuuriin ja luontoon. Vieraile Ilmailumuseossa Luftfartsmuseet, museossa Nordlandsmuseet, katso revontulia ja melo kajakilla keskiyön auringon alla. Käytä myös tilaisuus hyväksesi ja koe yksi maailman voimakkaimmista vuorovesistä, Saltströmmen. Tervetuloa Bodöön!

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.