Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Bergen, Norja

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norja

Sinun matkasi alkaa täältä. Uusi kohtaamispaikkamme, Comfort Hotel Bergen Airport, on avannut ovensa. Täältä pääset kentälle vain 2 minuutissa. Hotelli sopii niin tapaamisiin, kokouksiin kuin lennon odottamiseenkin.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Bergen Airportiin. Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin – sinulle, joka suunnittelet vierailua luonamme. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Voinko pysäköidä autoni hotellille?

Hotellin alapuolella olevassa pysäköintitilassa on  115 pysäköintipaikkaa. Pysäköintiä operoi OnePark AutoPay-järjestelmän avulla. Poistuessasi pysäköintipaikalta pysäköinti maksetaan automaatilla, jota varten tarvitset autosi rekisterinumeron. Voit myös maksaa pysäköintisi jälkikäteen verkossa 48 tunnin kuluessa lähtösi jälkeen.

Veloitus on 80 NOK / tunti ja maksimiveloitus on 290 NOK katkeamattoman 24 tunnin pysäköinnin aikana.
Ilmainen pysäköinti moottoripyörille!

Onko sinulla kysyttävää pysäköinnistä? Saat apua täältä.

Sisältyykö aamiainen huonehintaan? / Voinko saada aamiaista myös silloin, kun lentoni lähtee aikaisin aamulla?

Me tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, joka sisältää monia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja – niin kutsuttu kunnon hotelliaamiainen. Aamiainen sisältyy aina huonehintaan. Lähteekö lentosi aikaisin aamulla? Tarjoilemme hieman yksinkertaisemman Early Bird -aamiaisen joka päivä klo 04.30 alkaen. Olemme luonnollisesti myös tehneet aamiaisesta sellaisen, että sen voi ottaa mukaan.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä & lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun asut luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä).

Kuinka kirjaudun sisään hotelliin mahdollisimman helposti?

Tee sisäänkirjautuminen puhelimellasi, netissä tai käytä hotellimme fiksuja check-in-automaatteja, kun saavut paikan päälle. Näin voit helposti välttää mahdolliset jonot.

Onko hotellilla kuntosali?

Meiltä löytyy moderni, noin 80 neliömetrin kuntosali, joten muista pakata treenivaatteet mukaasi.

Onko hotellilla mahdollisuus matkatavaroiden säilytykseen?

Kyllä, meiltä löytyy huone matkatavaroiden säilytystä varten, jos saavut aikaisin, jos tarvitset säilytystä uloskirjautumisen jälkeen tai jos odotat lentoasi.

Onko hotellilla ilmainen Wi-Fi?/Mitä Wi-Fi maksaa?

Vieraanamme sinulla on käytössäsi ilmainen Wi-Fi koko hotellissa, joten voit surffata mielin määrin!

Voinko korottaa huoneeni tasoa?

Me voimme korottaa huoneesi tasoa, jos ylemmällä huonetasolla on sillä hetkellä vapaita huoneita. Ota yhteyttä vastaanottoomme, niin autamme sinua ja kerromme lisätietoja esim. hinnoista.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Bergen Airport on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Tavoitat meidät numerosta +47 55 52 98 00 tai sähköpostitse co.bergen.airport@strawberry.no

Check-in ja check-out

Täällä tulet näkemään hotellimme sisään- ja uloskirjautumisajat.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 06.00 - 10.30

Ravintola

Maanantai - Torstai: 18.00 - 22.00
Perjantai- sunnuntai: 18.00 - 21.00

Kuntosali

Maanantai: 00.00 - 24.00
Tiistai: 00.00 - 24.00
Keskiviikko: 00.00 - 24.00
Torstai: 00.00 - 24.00
Perjantai: 00.00 - 24.00
Lauantai: 00.00 - 24.00
Sunnuntai: 00.00 - 24.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.