Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norja

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norja

Sinun matkasi alkaa täältä. Uusi kohtaamispaikkamme, Comfort Hotel Bergen Airport, on avannut ovensa. Täältä pääset kentälle vain 2 minuutissa. Hotelli sopii niin tapaamisiin, kokouksiin kuin lennon odottamiseenkin.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Comfort Hotel Bergen Airport haluaa antaa sinulle hyvän startin uuteen päivään! Me tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, joka sisältää monia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja – kunnon hotelliaamiainen, joka sisältyy aina huonehintaan. Lähteekö lentosi aikaisin aamulla? Tarjoilemme hieman yksinkertaisemman Early Bird-aamiaisen joka päivä klo 04.30 alkaen. Tämän voit ottaa myös mukaan lennolle.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Pysäköinti

Me tarjoamme 115 pysäköintipaikkaa hotellin alla sijaitsevassa pysäköintihallissa. Pysäköinti toimii OneParkin AutoPay-systeemin avulla. Lähtiessäsi pois pysäköintihallista voit maksaa pysäköintisi joko rekisterinumerosi avulla suoraan automaatissa tai verkossa 48 tunnin sisällä pysäköinnin lopettamisesta.

Hinta

80 NOK per tunti
190 NOK – maksimihinta per pysäköinti, 24 tunnin ajanjaksolla

Ilmainen pysäköinti moottoripyörille

Kaikki tiedustelut tulee tehdä osoitteessa: https://kundeservice.onepark.no/web/

Kokoustilat

Meiltä löytyy 12 kokoustilaa jopa 175 osallistujalle. Suurimpaan tilaan mahtuu 56 henkilöä. Kaikista kokoustiloista löytyy luonnollisesti langaton internet-yhteys, ja loungemme soveltuu erinomaisesti seurusteluun esimerkiksi taukojen aikana.

Lue lisää kokoustiloistamme ja lähetä varauspyyntösi täällä.

Social Restaurant

We got you covered! Social Restaurant -ravintolamme on avoinna joka päivä ja tarjoaa vaihtelevan menun, joka sisältää jotakin jokaiseen makuun. Voit tehdä tilauksesi sovelluksen kautta. Helppoa. Jos tunnet vatsasi kurnivan ravintolan ollessa suljettuna, voit tulla alas vastaanottoomme, jossa voit ostaa jotakin Comfort Delistämme – se on avoinna 24/7.

Kuntosali

Comfort Hotel Bergen Airportissa voit pitää itsesi kunnossa, myös matkan aikana. Meiltä löytyy moderni, noin 80 neliömetrin kuntosali. Ei tekosyitä – pakkaa treenivaatteet mukaasi ja tee kunnon treeni salillamme! Jos haluat mieluummin treenata ulkoilmassa, voimme antaa sinulle vinkkejä lähiympäristön parhaista juoksureiteistä.

Self service station

Kirjaudu sisään hotelliin fiksujen check-in-automaattiemme avulla, niin vältät mahdolliset jonot.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi. Surffaile mielin määrin!

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Juoksureitit
 • Linja-autopysäköinti
 • TV
 • Ravintola
 • Kuntoilutilat
 • Esteettömiä huoneita
 • Täysin esteetön hotelli
 • Silitysrauta ja silityslauta
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.