Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norja

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norja

Sinun matkasi alkaa täältä. Uusi kohtaamispaikkamme, Comfort Hotel Bergen Airport, on avannut ovensa. Täältä pääset kentälle vain 2 minuutissa. Hotelli sopii niin tapaamisiin, kokouksiin kuin lennon odottamiseenkin.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,0
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Comfort Hotel Bergen Airport haluaa antaa sinulle hyvän startin uuteen päivään! Me tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, joka sisältää monia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja – kunnon hotelliaamiainen, joka sisältyy aina huonehintaan. Lähteekö lentosi aikaisin aamulla? Tarjoilemme hieman yksinkertaisemman Early Bird-aamiaisen joka päivä klo 04.30 alkaen. Tämän voit ottaa myös mukaan lennolle.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Pysäköinti

Tarjoamme 115 pysäköintipaikkaa hotellin alla sijaitsevassa pysäköintihallissa. Pysäköinti toimii OneParkin AutoPay-järjestelmän avulla. Lähtiessäsi pois pysäköintihallista voit maksaa pysäköintisi joko autosi rekisterinumeron avulla suoraan automaatissa tai verkossa 48 tunnin sisällä pysäköinnin päättymisestä.

Hinta

80 NOK per tunti
290 NOK – enimmäishinta per pysäköinti 24 tunnin aikana, maanantaista perjantaihin
290 NOK – enimmäishinta per pysäköinti 24 tunnin aikana, lauantaisin ja sunnuntaisin

Ilmainen pysäköinti moottoripyörille

Kaikki tiedustelut tulee osoittaa Oneparkille

Kokoustilat

Meiltä löytyy 12 kokoustilaa jopa 175 osallistujalle. Suurimpaan tilaan mahtuu 56 henkilöä. Kaikista kokoustiloista löytyy luonnollisesti langaton internet-yhteys, ja loungemme soveltuu erinomaisesti seurusteluun esimerkiksi taukojen aikana.

Lue lisää kokoustiloistamme ja lähetä varauspyyntösi täällä.

Ruoka ja juoma

We got you covered! Social Restaurant -ravintolamme on avoinna joka päivä ja tarjoaa vaihtelevan menun, joka sisältää jotakin jokaiseen makuun. Voit tehdä tilauksesi sovelluksen kautta. Helppoa. Jos tunnet vatsasi kurnivan ravintolan ollessa suljettuna, voit tulla alas vastaanottoomme, jossa voit ostaa jotakin Comfort Delistämme – se on avoinna 24/7.

Aukioloajat

Kaikki päivät: 18:00 - 22:00

Kuntosali

Comfort Hotel Bergen Airportissa voit pitää itsesi kunnossa, myös matkan aikana. Meiltä löytyy moderni, noin 80 neliömetrin kuntosali. Ei tekosyitä – pakkaa treenivaatteet mukaasi ja tee kunnon treeni salillamme! Jos haluat mieluummin treenata ulkoilmassa, voimme antaa sinulle vinkkejä lähiympäristön parhaista juoksureiteistä.

Self service station

Kirjaudu sisään hotelliin fiksujen check-in-automaattiemme avulla, niin vältät mahdolliset jonot.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi. Surffaile mielin määrin!

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Juoksureitit
 • Linja-autopysäköinti
 • TV
 • Ravintola
 • Kuntoilutilat
 • Esteettömiä huoneita
 • Täysin esteetön hotelli
 • Silitysrauta ja silityslauta
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.