Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Bergen Bergen ,  Norja

Clarion Hotel® Bergen

Bergen,  Norja

Clarion Hotel® Bergen sijaitsee kauniissa Bryggenissä, Bergenissä. Yövy suosittujen nähtävyyksien, kuten Fløibanenin ja Fisketorgetin, tuntumassa. Hotellissa on 151 huonetta, remontoitu ravintola, kokoustilat ja yläkerroksessa sviitit kattoterasseineen.

Clarion Hotel® Bergen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Bergen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Bergen on suosittu hotelli keskeisellä sijainnilla Bryggenissä, Bergenissä. Hotelli on kunnostettu hiljattain, mutta sen elegantti, klassinen tyyli on edelleen tallella korostaen kaunista kivirakennusta.

Bergenin sydämessä

Upea sijainti aivan historiallisen Bryggenin sydämessä (joka kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin) merkitsee sitä, että Clarion Hotel Bergen on erinomainen lähtöpiste Bergeniin tutustumista varten. Täällä yöpyessäsi olet Fløibanenin, Fisketorgetin, Mariakirkenin, Torgallmenningenin, ravintoloiden, baarien, ostosmahdollisuuksien sekä kaupungin monipuolisen kulttuurielämän välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on ravintola, kuntoilutilat, sauna sekä hiljattain remontoidut kokous- ja kongressitilat.

Viihtyisä hotelli

Hotelli avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Kaikki huoneet ja mukavuudet on nyt kunnostettu täysin, vaikkakin hotellin vanha, klassinen ja elegantti tyyli on edelleen tallella. Avuliaat työntekijämme tekevät kaikkensa, jotta saisit mieleenpainuvan vierailun sekä hotellissa että kaupungilla liikkuessasi. Hotellissa on useita esteettömiä huoneita ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa näistä huoneista ja esteettömistä palveluistamme.

Kokous- ja kongressitilat

Järjestä seuraava kokouksesi tai kongressisi valoisissa, ilmavissa kokoustiloissamme! Ne sopivat täydellisesti pieniin ja keskisuuriin kongreseihin, ja ihanteellinen sijainti mahdollistaa Bergeniin tutustumisen tai herkullisen illallisen nauttimisen päivän päätteeksi.

Sviitit Bergenin upeimmalla näköalalla

Juniorsviitit, joista on näköala Bergeniin, sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Ne ovat tilavia, ja joistakin huoneista on pääsy muiden sviittien yhteiselle kattoterassille. Nämä huoneet sopivat täydellisesti perheille ja pariskunnille, jotka haluavat vierailla meillä.

Yhteystiedot

  • Rosenkrantzgaten 8 5003 Bergen , Norja

Usein kysytyt kysymykset

Löydä hotellille

Juna

Junalla Bergenin rautatieasemalle.

Bergenin lentoasemalta, Flesland

Lentoasema sijaitsee noin 13,1 km päässä hotellilta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bergen Taxi, telefon: +47 07000

Tietoja hotellista Clarion Hotel Bergen

Hotellihuoneiden lukumäärä

151 kpl

Kokoustilojen lukumäärä

4 kpl

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.